Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WHOSE IS IT

2008. év végén jelent meg az interneten a harmadik album első kislemeze lett volna de MelB az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy a dal nem lesz rajta az albumon. Ez Melanie B egyik legjobb, illetve a legismeretlenebb dala.

LIP LOCK

A harmadik albumnak az első kislemeze lett volna ami 2010. decemberben jelent volna meg de Melanie B az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy a dal még nincsen kész. Az egyik It's Scary World-ben élőben elő is adta egy rövidet verzióban.

FOR ONCE IN MY LIFE

Megjelenés: 2013. Szeptember 19.
UK Eladás: $ 4,585

Mel B brit énekes dala . A dalt Brown, Tim Daniel McEwan, Lars Halvor Jensen , Gita Lake és Negin Djafari írta, a producer pedig a dán DEEKAY produkciós csapat . 2013. szeptember 19 -én az SBB Records kiadta az iTunes -on. Ez volt Brown első kiadása nyolc év múlva, a 2005 -ös " Today " után. A kislemezt először Brown jelentette be az Ellen DeGeneres Show -n. Annak ellenére, hogy a promóció nem volt a Twitteren kívül , a kislemez a 2. helyen végzett a Billboard Hot Dance Club Songs listáján.

Zenei videó - A videoklip Brown hivatalos YouTube -fiókján keresztül, 2013. szeptember 19 -én jelent meg a YouTube -on. A videoklipben látható, hogy Brown irodai egyenruháját viselve távozik a házából, és számlaleveleket olvas. Mielőtt beszállna az autójába, kidobja az összes számlát, és úgy dönt, hogy levetkőzi az összes ruháját az utca közepén. Egy jelenetre vág vissza, ahol Brown a barátnőivel táncol. A videó előrehaladtával ollót kap egy kertésztől, és lecseréli a fotózás egyik modelljét. Brown ekkor vágni kezdi az ingét és a haját. Miközben leveszi ingét, rövidebb hajjal és más öltözékben látható. Átfut a következő házon, ahol házibuli zajlik. Táncolni kezd az emberekkel. Mielőtt elhagyja a házibulit, meglát egy klónt, és puszit ad a klónjának. A csók után a kamera előtt kacsint, és azonnal kimegy a házból. Ugrálva és tekerve az utca közepén, Brown megváltoztatja az utolsó ruháját, és újra táncolni kezd. Tömeg ember táncol vele. Brown békejelet ad a végén.
A kulisszák mögötti felvételeket a "For Once in My Life" videoklip készítéséről mutatták be az Access Hollywoodban . A videót forgatták Colonial Street , a backlot beállított Universal Studios Hollywood leginkább ismert, hogy a készlet ABC „s Született feleségek.

Promóció és fogadás - A kislemezt először Brown jelentette be az Ellen DeGeneres Show -n. A dal szerzett pozitív visszajelzés, különösen a más csillagok, a Kim Kardashian , Tinie Tempah , Rita Ora , Paris Hilton , Tony Hawk , Nadine Coyle és Perez Hilton dícsérve a dalt a Twitter. Brown 2013 októberétől novemberéig rádió turnéra indul, hogy népszerűsítse a kislemezt. Bejárta az Egyesült Államokat és Ausztráliát. Brown előadta a dalt a The Today Show -n a kislemez népszerűsítésére.

CD1

01: FOR ONCE IN MY LIFE