Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wannabe (1996)
B-Side Bumper to Bumper
Megjelenés 1996. Július 8.
Műfaj Teen-Pop
Hossz 2:52
Kiadó Virgin Records
Producerek Matt Rowe, Richard Stannard

Wannabe Spice Girls-nek az első kislemeze az első albumról. Félév után jelent meg az album, Spice néven. A dal 1995 januárban írták akkori címe: Feed Your Love de átírták mert a csapat úgy érezte, hogy túl durva. A dalfelvételekor Victoria at egyik barátja esküvőjén volt ezért énekel csak a korusba mert a többiek nélküle énekelték fel. A dalból két videó készült amit 1996. április és május között forgattak a hivatalost Grand Hotel-be. Amikor Melanie B és Victoria terhesek voltak a dalt egy picit áténekelték: Easy V doesn't come for free, she's a real lady helyett Easy V doesn't come for free, 'cause she's havin' a baby lett.
2012-ben az olimpán ezt a két dalt énekelték el. Az interneten studió verzióként is megjelent meg a hosszabb verzió amikor mind a két dal teljesen végig játszották. Az olimpián hatalmas sikerük volt.

Számlista és Formátum:

UK Maxi CD 1: UK Maxi CD 2:
01: Wannabe (Radio Edit)
02: Bumper to Bumper
03: Wannabe (Vocal Slam)
01: Wannabe (Radio Edit)
02: Wannabe (Dave Way Alternative Mix)
03: Wannabe (Dub Slam)
04: Wannabe (Instrumantal)

Videó:

Love Thing (törölve)
Ebből a dalból lett volna második kislemez, amit megjelentet volna a csapat, de végül lecserélték Say You'll be There-re. a dal kapcsolatról szól, miután sok csalódás után nem akarnak tudni a szerelemről. A dalt, mind az öt lány, és Eliot Kennedy írta 1995. márciusában. Eliot Kennedy-vel a Spice Girls három dalt írtak az  első albumra, de csak kettő szerepel az albumon.
Say You'll be There (1996)
B-Side Take Me Home
Megjelenés 1996. Október 14.
Műfaj Pop, R&B
Hossz 3:55
Kiadó Virgin Records
Producerek Absolute

Say You'll be There Spice Girls-nek második kislemeze az első albumról. Sok országban elérte az első helyett. A dal ugyanolyan sikeres lett mint az előző kislemez a Wannabe. Vegyes kritikát kapott a dal. Ez magában foglalja a szimbólumot, férfi elnyomorodást, és példaként szolgál a szolidaritás. Ez kapott pozitív reakciókat a rajongóktól és jelölték számos díjat, köztük 1996-ban  Smash Hits! Awards, és 1997-benMTV Video Music Awards, és BRIT Awards.

Számlista és Formátum:

UK Maxi CD 1: UK Maxi CD 2:
01: Say You'll be There (Single Mix)
02: Take Me Home
03: Say You'll be There (Junior's Main Pass)
04: Say You'll be There (Instrumental)
01: Say You'll be There (Single Mix)
02: Say You'll be There (Spice of Life Mix)
03: Say You'll be There (Linslee's Extended Mix)

Videó:

2 Become 1 (1996)
B-Side Sleigh Ride, One of These Girls
Megjelenés 1996. December 16.
Műfaj Pop
Hossz 4:00
Kiadó Virgin Records
Producerek Matt Rowe, Richard Stannard

2 Become 1 Spice Girls-nek harmadik kislemeze az első albumról. Sok országban elérte az első helyett. A dalt felénekelték spanyolul is csak egy angol rész maradt a dalban: Wanna make love to ya baby amit Mel C és Victoria énekel. A dalt átírták, hogy mindenki át tudja érezni album verzióban Geri énekli: Any deal that we endeavor, Boys and girls go good together (Minden olyan alku ami arra törenkszünk, fiúk és lányok együtt válnak jóvá) Kislemez verzióban Victoria énekekli: Once again if we endeavor, Love will bring us back together (Még egyszer arra törekszünk, a szerelem együtt fog visszahozni minket) Az eredeti dalban Melanie B helyett Victoria énekelte az elejét. 2019-ben Emma negyedik albumján szerepel, amit Robbie Williams-sel együtt énekel.

Számlista és Formátum:

UK Maxi CD 1: UK Maxi CD 2:
01: 2 Become 1 (Single Version)
02: 2 Become 1 (Orchestral Version)

03: One of These Girls
04: Wannabe (Junior Vasquez Remix Edit)
01: 2 Become 1 (Single Version)
02: 2 Become 1 (Dave Way Mix)
03: Sleigh Ride

Videó:

Sleigh Ride (promóciós kislemez)
Ezt a dal promóciósként jelent meg ugyanazon a napon mint a  2 Become 1 kislemez amin rajta van. A dalban a lányok még beszélnek. 1998-ban újra kiadták, de a beszéd törölve lett, mivel Geri hallható úgy, aki abban az évben lépett ki.
Mama (1997)
B-Side Baby Come Round
Megjelenés 1997. Március 3.
Műfaj Pop
Hossz 5:04
Kiadó Virgin Records
Producerek Matt Rowe, Richard Stannard

 Mama ez a dal volt, a Spice Girls bemutatkozó albumnak, a negyedik, és az utolsó kislemeze, amit 1997. március elején jelent meg. A dal ötlete, hogy anyukáknak énekeljenek Melanie B ötlete volt, a dalt, az összes Spice Girls tag írta, valamint, Matt Rowe, éd Richard Stannard. A Mama dal, pop ballada dal. A dalt, Who Do You Think You Are-val együtt jelent meg, a kislemez, siker volt.

Számlista és Formátum:

UK Maxi CD 1:
01: Mama (Radio Version)
02: Who Do You Think You Are (Radio Version)

03: Baby Come Round
04: Mama (Biffco Mix)

Videó:

Who Do You Think You Are (1997)
Megjelenés 1997. Március 3.
Műfaj Dance-Pop
Hossz 3:59
Kiadó Virgin Records
Producerek Absolute

Who Do You Think You Are ez a dal volt, a Spice Girls bemutatkozó albumnak, a negyedik, és az utolsó kislemeze, amit 1997. március elején jelent meg. A dalt, a Spice Girls tagjai, valamint Paul Wilson, és Andy Watkins, akik az Absolute néven ismernek. A dal Disco műfajt képviseli. A dal egy szupersztar életéről szól, és arról, hogy valaki csapdába eshet a hírnév világában. 1997. februárban a csapat előadta a BRIT díjátadón, ahol Geri a híres Union Jack ruhát viselt. A dalt, Mama-val együtt jelent meg, a kislemez, siker volt.

Számlista és Formátum:

UK Maxi CD 2:
01: Who Do You Think You Are (Radio Version)
02: Mama (Radio Version)

03: Who Do You Think You Are (Morales Club Mix)
04: Who Do You Think You Are (Morales Dub Mix)

Videó:

Naked (törölve)
Ez lett volna az ötödik dal kislemez az első albumról, Spice. Még megjelent rádiókba mint promó de Naked helyett megjelent Step to Me dal és a lányok elkezdek dolgozni a második albumon így ez a dal soha nem jelent meg. A dalt mind az öt lány, Andy Watins és Paul Wilson együtt írták. A koncerteken úgy néztek ki, mintha meztelenül ülnének a székeken, de egy testszínű ruhát viseltek. Ezt a dalt azután kezdték el írni, miután befejezték a Who Do You Think You Are című számot.