Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


When You're Gone (1998)
B-Side: Hey Baby, I Love Ya Too Much, What Does It Do to Your Heart (Bryan Adams dalok)
Megjelenés: 1998. November 30.
Műfaj: Pop rock
Hossz: 3:25
Kiadó: A&M Records
Producerek: Bryan Adams, Bob Rock

Kanadai zenész, Bryan Adams dala a „On a Day Like Today” című albumából, mint második kislemez. Ez volt Melanie C első dala, amit Spice Girls nélkül jelentett meg. A dalt Bryan Adams és Eliot Kennedy írták, és a producerei Bryan Adams, Bob Rock. When You're Gone-nal Melanie C-é lett az első szóló kislemez, amiből több fogyott, mint a többieké, de a dal csak #3 helyéig jutott 15 hétig volt a Top40-be. Az Egyesült Királyságban az 1990-es évek 82-es legnépszerűbb darabja. 2019 májusától 830 000 példányt értékesített az Egyesült Királyságban. Bryan Adams és Melanie számos alkalommal énekeltél a dalt együtt. 2005-ben Bryan Adams felénekelte újra a dalt Pamela Anderson-nal az amerikai kiadás Greatest Hits albumon.

Számlista és Formátum:

 • UK CD1

01: When You're Gone
02: Hey Baby
03: When You're Gone (Bryan Solo Version)

 • UK CD2

01: When You're Gone
02: I Love Ya Too Much
03: What Does It Do To Your Heart

Videó:

He Ain't Heavy, He's my Brother (2012)
Megjelenés: 2012. December 17.
Műfaj: Pop rock
Hossz: 4:33
Kiadó: Metropolis
Producerek: Guy Chambers, Richard Flack

Egy jótékonysági kislemez ami amit 2012 végén jelenik meg. Az énekesek: Melanie C, Robbie Williams, Rebecca Ferguson, Paloma Faith, Beverley Knight, Holly Johnson, Mick Jones, Peter Hooton, The Justice Tonight, Chris Sharrock, Glen Tilbrook, Ren Harvieu, Dave McCabe, Paul Heaton, Hollie Cook, Jon McClure, John Power és Gerry Marsdel.

Számlista és Formátum:

 • UK Maxi CD

01: He Ain't Heavy, He's My Brother

Videó:

Loving You (2013)
Megjelenés: 2013. Augusztus 13.
Műfaj: Pop rock
Hossz: 3:34
Kiadó: Absolute
Producerek: Matt Cardle, Jamie Scott, Toby Smith

Melanie C brit énekes, kislemeze, amit Matt Cardle-vel együtt adott ki, 2013-ban. Melanie, Matt Cardle, Jez Ashurst, Will Talbot, és Jamie Scott írták, Cardle, Scott és Toby Smith készítette. A Cardle dobokkal és akusztikus gitárral szerepel. A kislemez 2013. augusztus 18-án jelent meg az Egyesült Királyságban, digitális letöltésként, mint a harmadik stúdióalbum, a Porcelain (2013) vezető kislemeze. Szintén világszerte számos országban jelent meg, és ez volt az első kislemezének, amelyet az Egyesült Királyságon és Írországon kívül adtak ki. Annak ellenére, hogy csak a BBC Radio 2 lejátszotta a dalt, ami összességében a rádióban való légzés hiányát jelentette, a zeneszámokon jól szerepelt.
Elérte a 14. helyet az egyesült királyságbeli listán, ezzel Cardle harmadik UK Top 40 kislemezévé válva. Elérte a 42. számot az Írország Singles Chart-on és a 11. skótot Skóciában.

Háttér: A Cardle és a Melanie C közötti duett pletykái 2013. május elején kezdődtek, miután május 2-án részt vett a Union Chapel-i koncertjén. Ezt június 30-án erősítették meg webhelyén, amikor bejelentették soron következő albumának első kislemezévé. Cardle azt mondta: "Találkoztam Melanie-vel a Wight-sziget fesztiválon tavaly. Nagy rajongó vagyok és mindig is imádtam a hangját."  A dalról mondva: "Már elkezdtem írni "Loving You", és néhány változtatással gondoltam, hogy duettá tökéletesen működik". A dal 2013. július 2-án a BBC Radio 2-n, a Ken Bruce Show-n mutatta be első bemutatóját. Ugyanazon a napon lírai videót töltöttek fel a YouTube-ra. Július 25-én a dal spanyol változatát, a "Te Amo" címet adták ki a YouTube-on, és előrendelésre elérhetővé tették az iTunesban.

Számlista és Formátum:

 • Digital download

01: Loving You

Videó:

Cool as You (2014)
Megjelenés: 2014. Március 31.
Műfaj: Pop rock
Hossz: 3:56
Producerek: Greg Haver

Melanie C brit énekes, kislemeze, amit Peter Aristone-vel együtt adott ki, 2014-ben. Az egységet digitálisan jelentették meg 2014. március 31-én, néhány európai országban, korlátozott fizikai formátumban, digisleeve-ben, a kislemez akusztikus verzióval és a Peter szóló verziójával, két számmal, amelyeket a digitális változat nem tartalmazott. A kislemez első élő előadására a keleti londoni Queen Of Hoxton pubban került sor március 12-én egy ingyenes énekeskoncert alatt. A dal zenei videóját március 19-én adták ki, rendezője Anton van der Linden, amely romantikus párként mutatja be, de sokkal lágyabban, mint a LOVING YOU-ba.

Számlista és Formátum:

 • Digital download

01. Cool As You [Radio Edit]
02. Cool As You [CMP Remix]
03. Cool As You [Acoustic Version]

Videó:

Let's Groove (Asia's Got Talent Judges) (2015)
Megjelenés: 2015. Május 14.
Műfaj: Pop
Hossz: 3:32
Kiadó: Universal Music

Producerek: David Foster

 Asia's Got Talent utolsó adásában a négy zsűritag elénekelte Melanie C, Van Ness Wu, Anggun és David Foster. 2015. Május 14-én sugározta az AXN TV műsor és csak ázsiában jelent meg a kislemez. Az eladás a kislemezből jótékonyságra megy, hogy segítsen a földrengés áldozatainak, Nepal április 25-én.

Számlista és Formátum:

 • Digital download

01. Let's Groove

Cosmic Shower (Lost Humanity) (2016)
Megjelenés: 2016. Június 18.
Műfaj: Pop
Hossz: 4:43

Ez egy együttműködés, MelanieC, Ed Deedigan és Kandu Collective. 2016. április elején rögzatett jótékonysági kislemez. Ez volt a harmadik dal, az első még 1999-ben megjelenő első albumán szerepel, If That Were Me, amelyből egy évvel később kislemez lett, a második 2011-ben rögzitett Viva Life. A kislemezen két dal található, amiből csak az elsőn énekel MelanieC, a kislemez borítóját Harriet Whyatt készítette.

Számlista és Formátum:

 • UK Single CD-R

01. Cosmic Shower (Lost Humanity)
02. Running On Empty

Around the World (2018)
Megjelenés: 2018. Szeptember 14.
Műfaj: Pop
Hossz: 3:29
Kiadó: Universal Music

Producerek: David Foster

Ez egy együttműködés, MelanieC, Alex Christensen és The Berlin Orchestra. 2018. Szeptember 14-én jelent meg. A dal egy feldolgozás, a 2000-es ATC együttes egyik sikeres dala.

Számlista és Formátum:

 • World Digital Track

Around The World

Videó:

High Heels (2019)
 • Megjelenés: 2019. November 6.
 • Műfaj: Dance pop
 • Hossz: 4:06
 • Producerek: Alex Metric

A digitális platformokon 2019. november 6-án jelent meg. A 27. helyen debütált az iTunes UK Charts listájában, 2020-ban január 1-jén érte el a legmagasabb helyet a 31. helyen. Az első napon Brazíliában és Chilében az első helyezett, Argentínában és Spanyolországban a második, Ausztráliában és Olaszországban pedig az 52. helyezett volt.
2019. április 9-én a Melanie C a brit drag kollektív és éjszakai élet márkával, a Sink The Pink-kel együttműködve bejelentette a Global Pride Tour ünnepségét, ahol először mutatta be öt öt húzókirálynővel, akik úgy öltöztettek, mint a Spice Girls. Melanie 2017 óta dolgozik az LGTBQ + fesztiválon. Kezdetben kilenc dátummal, később május 13-án adták hozzá további nyolcra. A Pride ünnepségek június 21-én kezdődtek Sao Pauloban, Brazíliában. A setlisthez Melanie rajongói kedvenceket énekelt solo karrierjéből és a Spice Girlsből, három új dallal, a „Pride (Deeper Love)” (Clivillés & Cole borító), a „Blind”, valamint az előzőekkel fel nem bocsátott "High Heels”.
A „High Heels” együttes formájában jelent meg november 6-án. A táncdalt himnuszként írták az önszeretetről, a közösségről és a szórakoztató éjszakáról.
A dalról - mondta Melanie - idézettel: „Hosszú ideje volt a készítésben. Pár évvel ezelőtt felléptem a Sink The Pink-ben. Nagyon izgatott voltam, hogy elmehetek. Aztán tovább haladunk a legénységgel fellépve; annak a csodálatos válasznak a miatt, amelyet a közönségtől kaptunk. Ez inspirálta, hogy több munkát végezzek a Sink The Pink tagjaival. Csak azt gondoltam, hogy megfelelő, hogy van egy dalunk, amelyet teljesen nekik szenteltek. [A dal] valójában az egyik éjszakájukra való érzésről és légkörről szól. ”
Rae Morris és Fryars közösen írták és Alex Metric készítette a „High Heels” egy nagy felemelő pálya. Mel azt mondja: "High Heels egy könnyű dallama, amely lenyűgöző éjszakát és mindent tartalmaz, ami arra készül, hogy felkészüljön rá!"

Számlista és Formátum:

 • International Digital Track

01: High Heels

 • International Digital Single

01: High Heels [Moto Blanco Walk The Runway Mix]
02: High Heels

Videó:

 

Promóciós Kislemezek
I Wish (Jools Holland & the Rhythm & Blues Orchestra) - Egy promóciós kislemez Melanie C-nek a zongoraművész Jools Holland-dal. A dal szerepel a Jools Holland Sirens albumán amit 2014. November 22-én jelent meg. I Wish szerepel 'Melt/Yeh Yeh Yeh' kislemezen, mint B-dalként amit még Reason Tour-on énekel.