Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NUMB

Megjelenés: 2016. Július 29.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 3,083

Sons Of Sonix kislemeze, melanie C.-vel. A világszerte digitális kiadás 2016. július 29-én volt. Ez volt Melanie első kiadása három év alatt, és nem kapott fizikai kiadást.
Bár Melanie C kiemelt előadó, úgy döntött, hogy a dalt a hetedik Version Of Me albumára is felveszi, mert ugyanaz a zenei stílusa, mint a többi számnak, a Sons Of Sonix mellett ugyanazok a producerek voltak az albumról.

Háttér: - A Sons Of Sonix egy brit produkciós duó, amely megosztotta a kiadókat Melanie C-vel. Melanie sokáig (The Night óta) eletronic synthpop albumot akart csinálni, és az új producereknél megtalálta a tökéletes lehetőséget. Öt dalt készítettek a Version Of Me albumról. A „Numb” volt a harmadik zene, amelyet Los Angelesben jártak. 2016 májusában fejezték be a dalt. A dalszöveg arról szól, hogy ne töltsük fel az érzéseiteket és ne engedjük szabadon érzelmeinket

Videó - Bár hivatalos kislemez, a dal nem kapott hivatalos videoklipet, csupán egy szöveges videót, amelyet 2016. július 29-én tettek közzé a Melanie C hivatalos YouTube-on.

ANYMORE

Megjelenés: 2016. Szeptember 7.
UK Helyezés: 97
UK Eladás: $ 9,188

Melanie C angol énekesnő dala, amelyet a Version of Me (2016) hetedik stúdióalbumához vettek fel. Korábbi albumai pop rock hangzásától való eltérés, az uptempo electropop dalt az album vezető kislemezévé választották, és Chris Evans rádióműsorvezető BBC Radio 2 reggeli műsorában mutatták be 2016. szeptember 6-án. Azóta elérte az első helyet az Egyesült Királyság Physical Singles Chart Top 100 listáján

CD1

1: ANYMORE
2: ANYMORE
 [Seamus Haji Remix]
3: ANYMORE [At Night HiFi Remix]
4: ANYMORE [Full Intention Dub Mix]

DEAR LIFE

Megjelenés: 2016. December 16.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 2,602

Melanie C brit énekes, második kislemeze a hetedik albumjáról, a Version of Me-ról, amit 2016. december 16-án jelent meg.

CD1

1: DEAR LIFE
2: ONE MINUTE
3: SOMETHING FOR THE FIRE
 [Live]

HOLD ON

Megjelenés: 2017. Március 17.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 1,237

Melanie C brit énekes, harmadik kislemeze a hetedik albumjáról, a Version of Me-ról, amit 2017. március 17-én jelent meg. Az albumon csak bónusz dalként szerepel, amit 2017. februárban jelent meg Németországban. Alex Francis, akivel énekli a dalt, március elején bejelentette, hogy kislemez készül a dalból, ami március közepén megjelent.

CD1

1: HOLD ON [Radio Edit]

ROOM FOR LOVE

Megjelenés: 2017. Október 20.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 1,669

Melanie 2017. augusztus 2-án megerősítette a Twitteren a „Room For Love” kiadását, mint a Version Of Me című hetedik albumának negyedik hivatalos kislemezét, miután online hirdetést tett közzé, amelyben felkérte a rajongókat, hogy vegyenek részt a kísérő videoklipben, miközben felvételeket küldenek magukról, hogy énekelnek a dal mellett. A digitális kiadás augusztus 18-án jelent meg. A videóban szerepel Spice Girls három tagja is, Emma Bunton, Geri Halliwell, és Victoria Beckham.

Videó - Melanie C elmondta, hogy a “Room For Love” az album rajongói kedvenc dalai közé tartozik, ezért úgy döntött, hogy nem csak kislemezként jelenik meg, hanem videomontázsot is készít a számot előadó rajongókkal. A videókat fel kell tölteni Melanie hivatalos weboldalára.

CD1

1: ROOM FOR LOVE [Live At Shepherd's Bush Empire 2017]