Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


THE MOMENT YOU BELIEVE

Megjelenés: 2007. Március 16.
Német Helyezés: 15
UK Eladás: $ 807

Brit énekesnő, dalszerző, Melanie C. dala. 2007-ben jelent meg Európában első kislemezként a This Time negyedik albumáról. Peter Vettese készítette és társszerzője, a Nur die Liebe zählt német tévéműsor tavaszi reklámkampányához. A dal Európa egyes részein slágerré vált, Spanyolországban az első számú, Németországban, Svédországban és Svájcban a legjobb 20 közé került.

CD1

1: THE MOMENT YOU BELIEVE
2: FRAGILE
3: THE MOMENT YOU BELIEVE
 [Attraction Mix]
4: THE MOMENT YOU BELIEVE [Instrumental]
5: THE MOMENT YOU BELIEVE [Piano/Vocal Mix]

I WANT CANDY

Megjelenés: 2007. Március 26.
UK Helyezés: 24
UK Eladás: $ 14,752

Ez volt a második kislemez, amelyet Melanie C negyedik albumáról, a The Time-ból készítettek, az Egyesült Királyságban, Dániában és Olaszországban. A dal egyben az azonos nevű film filmzenéje is volt, a videóban pedig a Spice Girls óta először táncoló Melanie szerepelt. Melanie megosztotta az idejét az Egyesült Királyság és Európa között, ahol a "The Moment You Believe" -et népszerűsítette, és ennek eredményeként a kislemez nem került népszerűsítésre, és eljutott a 24. helyre - bár a fizikai listán a single elérte a 7. helyet Az "I Want Candy" 12 510 példányt adott el az Egyesült Királyságban, de Olaszországban (9.) és Dániában (12.) volt jobb sikere.
Melanie a dal verzióját Al Murray Boldog óráján mutatta be 2007. február 24-én az ITV1 csatornán. A videó premierjét 2007. március 2-án mutatták be az Egyesült Királyságban. A dal Olaszország és Dánia első kislemezeként jelent meg az új albumról, ahol mindkét országban elérte a 9. helyet, míg más európai országokban a "The Moment You Believe" balladát választották.

CD1

1: I WANT CANDY
2: I WANT CANDY [Club Junkies Mix]
3: I WANT CANDY [So-Lo's Electric Vocal Mix]
4: I WANT CANDY [So-Lo's Filtered Disco Dub]
5: I WANT CANDY [Video]

CAROLYNA

Megjelenés: 2007. Június 8.
UK Helyezés: 49
UK Eladás: $ 7,560

Brit énekesnő, dalszerző, Melanie C dala. Ez a második kislemez jelent meg, amelyet a This Time című albumából vettek az Egyesült Királyságban és az európai területeken. Bár Melanie keményen dolgozott a kislemez promócióján, ennek nem volt olyan hatása, amelyet remélt, és az eladások megtorpantak, és ez sem segítette a This Time eladásait. A "Carolyna" negyvenkilenc helyezést ért el az Egyesült Királyság Singles-listáján, ahol az első héten több mint 6391 példányban kelt el, és más európai országokban alig teljesített jobban, világszerte több mint 200 000 példányban kelt el.
2008 februárjában a dal és videó felkerült a MuchMoreMusic lejátszási listájára, és felkerült az MTV kanadai weboldalára. A dal az első héten a MuchMoreMusic Top 10 kislemezei 1. helyén állt. Az EMI Music Canada szerint a "Carolyna" volt az Ezúttal című album kanadai kiadásának első kislemeze 2008 áprilisában.
"Carolyna" egy lányról szól, aki durván kezdte az életet, és el kell menekülnie, hogy megtalálja a szabadságot és a boldogságot. Melanie a Loose Women interjúja során elárulta, hogy ezt a dalt azután írta, hogy Amerikában egy dokumentumfilmet nézett az utcán élő fiatal gyerekekről; és hogy a hajléktalanság veszélye mindig megijesztette gyermekkorában.

Diagram teljesítménye - A kislemez negyvenkilenc helyezést ért el az Egyesült Királyság Singles-listáján, és csak egy hétig tartotta a listát [2], ezzel Melanie C első kislemeze nem került be az Egyesült Királyság legjobb 40-be. Alacsony promóciót kapott az Egyesült Királyságban, mert a héten jelent meg, amikor a Spice Girls bejelentette újraegyesülését. A kislemez Németországban és Olaszországban volt sikeresebb, ahol a Top 20 sláger volt. Végül a "Carolyna" rádió slágerré vált Európa egyes részein. A kislemez Portugáliában nagy sikert aratott, és 1 hétig az első helyet érte el.

CD1

1: CAROLYNA
2: CAROLYNA
 [Boogieman Club Mix - Radio Edit]
3: CAROLYNA [The Lawsy Remix]
4: FIRST DAY OF MY LIFE

THIS TIME

Megjelenés: 2007. Október 22.
UK Helyezés: 94
UK Eladás: $ 2,935

Brit énekesnő, dalszerző, Melanie C dala. Ez a negyedik és egyben utolsó nemzetközi kislemezként jelent meg a This Time című albumról, amely ugyanazon a héten jelent meg az Egyesült Királyságban, a Spice Girls pedig újra egyesült a Los Angeles-i világkörüli turnén, Kalifornia.
Adam Argyle írta a kislemezt 2007. október 12-én adták ki Németországban, Svájcban és Ausztriában, valamint 2007. október 22-én Nagy-Britanniában. Melanie újraszerkesztette ezt a számot egy új single verzióhoz. A kislemez egy B oldalú számot "Szeretünk szórakoztatni" címmel tartalmaz, amelyet a 2007-es németországi Pro7 Starforce kampányhoz használtak. Egy videó, melanie "We Love to Entertain You" című előadását mutatja be a Pro7 pótkocsiiban 2008-ban. "This Time" világszerte több mint 100 000 példányt adott el.

Zene videó - A dal eredeti videófelvételét 2007 augusztusában, Tim Royes videórendező halála miatt törölték. Melanie 2007 szeptemberében forgatta a videót Tim barátjával és rendezőjével, Adrian Moat-val tisztelgésként a néhai videórendező előtt.
A videó azzal kezdődött, hogy Melanie egy székre ült, reflektorfénybe irányítva. Amikor elkezdte énekelni az "This Time" című dal kórusát, felállt és követte a felé irányított fényt. A második versben Melanie-t látták a földön feküdni, és ismét felállt, hogy kövesse a fényt. Amint a dal hídja beindult, Melanie hátat fordított a fénynek, és futni kezdett. A klip végén a fény elhalványult, amikor Melanie közel került a fényhez.
A klip premierjét 2007. szeptember 21-én mutatták be a Melanie C hivatalos honlapján. Megjelenésének első napján a zenei videók a "Legnézettebbek: Zenei videók" kategóriába kerülnek a YouTube-listán.

Diagram teljesítménye - Németországban a kislemez alacsony 71-es számmal debütált, és a lista második hetében 69-re emelkedett, ezzel a Red Girl Records korában a legalacsonyabb listás kislemez volt. A kislemez csak egy hétig került a brit Singles-listán a 94. helyre.] Az Egyesült Királyságban ez lett akkori szólópályafutása legalacsonyabb listája.

CD1

1: THIS TIME [Single Version]
2: UNDERSTAND [Album Version]
3: WE LOVE TO ENTERTAIN YOU
4: THIS TIME
 [Video]

WE LOVE TO ENTERTAIN YOU

Melanie-t, felkérték, hogy írjon egy dalt a zenei Pro7 Starforce kampány, Németországban. Melanie gitárosa, Greg Hatwell, 2007. júniusában meg is írták a dalt, amit július elején fel is vettek. Pár nappal később Melanie repült Ausztriában, hogy felvegyék a videót. Majd egy héttel később élőben elő is adták. A dal megjelent a következő kislemezen, This Time-on, mint b dal.

UNDERSTAND

Megjelenés: 2008. Július 25.
UK Eladás: $ 506

Brit énekes-dalszerző, Melanie C dala. Írta: Melanie C és Adam Argyle, 2008. július 25-én az This Time album ötödik és utolsó kislemezeként jelent meg. Melanie C hivatalos honlapján jelentette be, hogy az "Understand" Kanadában jelenik meg a This Time című albumának második kanadai kislemezeként.
A dal alternatív változatát, amelyet Stephen Hague készített, B-oldalként kellett kiadni a korábbi Melanie C „This Time” című kislemezével az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában és Svájcban. Gyártási hiba miatt azonban az eredeti verziót adták ki. Válaszul Melanie felajánlotta az alternatív számot ingyenes letöltésként hivatalos weboldalán keresztül.

Zene videó - Melanie C a 2008-as MuchMusic Video Awards-on való megjelenése során megemlítette, hogy a díjátadón készített felvételeket felhasználja az "Understand" videoklipjéhez. A klip premierjét 2008. július 25-én, pénteken, EST-kor 11: 45-kor mutatták be a MuchMusic-on. Melanie találkozott egy sráccal egy metróállomáson. Melanie és a srác végül egy étteremben beszélgettek egymással. A felhasznált felvételek tartalmazzák a kanadai turnéjának élő műsorainak klipjeit és a vörös szőnyegen való megjelenését a MuchMusic Awards 2008-on, ahol sok Melanie C rajongó fogadta.
Melanie C potenciális szerelmi érdeklődését a klip iránt Adam Crossley, énekes-dalszerző játssza, aki szintén támogatta Melanie-t kanadai turnéja során. Melanie C a zenei videót "gerilla marketing" videójának minősítette.

CD1

1: UNDERSTAND

YOUR MISTAKE

Csak remixek kerültek az internetre 2010. májusában.