Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rock Me (2011)
B-Side Stop this Train
Megjelenés 2011. Június 24.
Műfaj Pop rock
Hossz 3:11
Kiadó Red Girl Records
Producerek Andy Chatterley

Rock Me Melanie C brit énekes, első kislemeze az ötödik albumjáról, a The Sea-ról, amit 2011. június 24-én jelent meg. Az album buzz-kislemezeként, Németországban jelent meg. Melanie C, Dave Roth és David Jost írta, hivatalos témájú dalként szolgál a ZDF német TV-csatorna 2011. évi FIFA női világkupájának közvetítéséhez.  A dal a Német Singles Chart 38. számán debütált.

Számlista és formátumok:

Cd Single:

01. Rock Me
02. Stop this Train

Videó:

Think About it (2011)
B-Side Cruel Intentions
Megjelenés 2011. Szeptember 4.
Műfaj Pop rock
Hossz 3:16
Kiadó Red Girl Records
Producerek Jason Gill

Think About it Melanie C brit énekes, második kislemeze az ötödik albumjáról, a The Sea-ról, amit 2011. szeptember 4-én jelent meg. Világszerte, ez a vezető kislemez az albumról, Rock Me csupán Németországban jelent meg. Írta: Adam Argyle és a Cutfather együttműködési csapat. A számot Koppenhágában vették fel, és a "Rock Me" buzz-kislemez után adták ki, mielőtt a kiadást Melanie időt töltött a West-End Blood Brothers-en, amely azt mondta, hogy elősegítette művészének fejlődését. Egy tánc-pop dal, amely szintén ötvözi azt a szokásos rock-irányvonalat, amelyet Melanie a karrierje során alkalmazott 1999 óta. Lírai szempontból a dal arról szól, hogy valami olyan dolgot csinál, amelyről tudod, hogy nem szabad.
A dal kritikus elismerést kapott, és a kritikusok üdvözlendõ változásnak tekintették, amely jobb kiadásnak tekinthetõ, mint az elõzõ "Rock Me". A kritikusok élvezték az újonnan talált popstílusát, és jó bevezetőnek találták az ötödik The Sea stúdióalbumához. Kereskedelmi szempontból a dal mérsékelt sláger: Ausztriában, Svájcban és Németországban, ahol a legmagasabb csúcs a svájci listán szerepelt, a 30. helyen. Howard Greenhalgh rendezte zenei videó bemutatta előadásait különböző háttérrel és különböző ruhákban.

Háttér: A Red Girl Records nevű lemezkiadójának felvételei között eltöltött idő alatt Melanie befejezte a West End-ben, a Blood Brothers zenei zenekarban fellépő fellépését, és anya lett. Ekkor kezdte el dolgozni az ötödik stúdióalbumán, mivel a "rendszeresen énekelni a 6 hónapos időtartam alatt" tapasztalatai magabiztosak voltak és énekesként megerősödtek, és magabiztosabbá tették a dalszerzés területén is. Melanie időt vett felvételre világszerte, és miután egy ebből a műsorból felvett "Rock Me" című számot kiadták a német TV-csatorna részvételével a FIFA női világkupájáról. Nem sokkal ezután bejelentette az album címét, The Sea-t, valamint a kislemezét, Think About it.

Fejlesztés: Saját független kiadója bejelentette a pályát hivatalos weboldalán, amelyben azt állították, hogy Koppenhágában írta Adam Argyle producer és a Cutfather csapata, és azt mondták: "Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy bejelentsük Melanie vadonatúj kislemezét -" Think About It ". A 'The Sea' megjelenő albumát Koppenhágában írta Adam Argyle és a Cutfather csapat új munkatársai, akik szintén előállították a dalt. A kislemez Melanie hangja; felemelő kórus és gazdagító dallam, fényben és színben tökéletes a nyárra. " Amikor hivatalos weboldalán kérdés-válasz ülést írt az" Rock Me "kislemezre, megkérdezték őt a" Think About it"producerről, Adam Argyle-ről, akire válaszolt: "Jó haverom, Adam Argyle nagy szerepet játszik az albumon. Olyan ragyogó dalszerző, és azt hiszem, jó csapat vagyunk. Néhány fantasztikus új emberrel együtt is működöttünk együtt, mint például Jodie Marr. Hihetetlen, és az egyik kedvenc dalom ebből az ülésből származott. Egy másik nagyszerű dal Adam & Martin Brammerrel tartott ülésen jött. Utaztunk Koppenhágába, és együtt dolgoztunk a Cutfather-lel, amely néhány jó nap volt az album nagyszerű eredményeivel."

Kritikusok vélemény: Pip Ellwood, a Entertainment Focus úgy érezte, hogy ez egy ideje a "Melanie legerősebb kislemez kiadása". Ellwood pozitívan írja le a zeneszámon a közelmúltbeli "pop-befolyásokat", és megállapította, hogy "leengedte a haját" a zeneszámmal, és befejezte a A felülvizsgálat megjegyezte, hogy "Ez minden bizonnyal tetőzött érdeklődésünk iránt a Melanie új The Sea albumához." Lewis Corner, a Digital Spy szintén pozitív értékelést adott a válaszával, kezdve válaszával: "Amikor a Melanie C pop visszaverése suttogásoknak számítanak az előző évben, mi Könnyen beismerem, hogy érdekeltek vagyunk ", és úgy érezzük, hogy a dal megfelelő" előzetes "az album számára. DJ Ron Slomowicz, az About.com-ból a dalt a "Day of the Day" -nek visszatérőnek nevezte. "Hihetetlenül jól működik Mel javában, a debütáló albumától számítva az egyik legerősebb kislemezt adott neki. Ha nem megérinti a lábát, bekopogtatja a fejét, végig dübörög, vagy őrült lesz, akkor talán túl sokat gondolkodik. " Slomowicz várakozásaként nevezte azt, hogy mi fog megjelenni a The Sea-rekordon, és azt állította, hogy bemutatja:" nem csak modern termék ", de" Melanie hangjának szépsége ". A popjustice-i író csalódást fejezett ki az előző "Rock Me" kislemeztel, és Melanie visszatérését "valószínűleg a pop egyik legkevésbé szükséges" -jére nevezte, ám a Popjustice ezt a következtetéssel fejezte be: "Mint kiderül, ha valahogy hallhatsz Mel mellette néha meglehetősen aggasztó vokál, a 'Think About It' pontosan négy féle briliáns ", és a számot a" Day of the Day "-nek sorolta.

Diagram teljesítmény: Ausztriában a kislemez két hetet töltött a listán, és csúcspontja a 34-es szám volt, hasonlóan Svájcban a dal két hetet töltött a listán, de a csúcspontja a 32. volt. Németországban az egyedül töltött négy heten a grafikonon a csúcspontja a 48-as szám volt, míg az Egyesült Királyságban a kislemez az Indie-listán a 15. helyen állt.

Számlista és formátumok:

Limited Edition:

01. Think About it
02. Cruel Intentions
03.
Rock Me (Radio Edit)
04. Rock Me (Steve More Radio Edit )

Videó:

 

Weak (2011)
B-Side Stronger
Megjelenés 2011. November 6.
Műfaj Pop
Hossz 3:24
Kiadó Red Girl Records
Producerek Andy Chatterley

Weak Melanie C brit énekes, harmadik kislemeze az ötödik albumjáról, a The Sea-ról, amit 2011. november 6-án jelent meg. A dalt Chisholm, Ina Wroldsen és Jez Ashurt írta, Andy Chatterley készítette.
A "Weak" ellentéte volt az előző "Think About It" tánc-pop kislemezével. A "Weak" -et egy keverő popbaládának írták le, amely érzelmileg lefedi az érzelmek körét, amelyek akkor merülnek fel, amikor egy szerelmes felbukkan. A kislemez értékelések pozitívak voltak. A híd nagyon erős, Melanie énekhangja remeg a gerincén, miközben engedi letépni. " A kislemez a BBC Radio 2 "A-list Radio Playlist" című műsorába került.

Számlista és formátumok:

Digital Download:

01. Weak
02. Stronger
03. Weak (Acapella)
04. Weak (Instrumental)

Videó:

Let There be Love (2011)
Megjelenés 2011. December 2.
Műfaj Pop
Hossz 3:39
Kiadó Red Girl Records
Producerek Daniel Faust, Peter Plate, Ulf Leo Sommer

 Let There be Love Melanie C brit énekes, negyedik, és egyben az utolsó kislemeze az ötödik albumjáról, a The Sea-ról, amit 2011. december 2-án jelent meg. Rosenstolz német dalának "Liebe ist alles [de]" angol nyelvű verziója.

Háttér: A "Let There Love" egyike azon sok balladanak, amelyet a Melanie C kiadott a német nyelvű albumán, az országokban. Ez eddig a legkevésbé sikeres kislemeze annak ellenére, hogy a kritikusok és a rajongók jól fogadták. Melanie azt remélte, hogy a dal olyan nagy sláger lesz, mint a "Liebe Ist Alles", ám a kislemez, nem segítette a The Sea albumának értékesítését a listákon.

Számlista és formátumok:

Austrian, German & Swiss maxi CD:

01: Let There be Love
02: Stronger

Videó: