Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ROCK ME

Megjelenés: 2011. Június 24.
Német Helyezés: 38
UK Eladás: $ 2,783

Melanie C angol énekes-dalszerző dala ötödik szóló albumáról, a The Sea-ről. Az album nagylemezeként jelent meg 2011. június 24-én Németországban. Melanie C, Dave Roth és David Jost írta, a ZDF német tévécsatorna 2011-es FIFA női világkupa-közvetítésének hivatalos főcímdalaként szolgál. A dal a German Singles Chart 38. helyén debütált.

CD1

1: ROCK ME [Radio Edit]
2: STOP THIS TRAIN

THINK ABOUT IT

Megjelenés: 2011. Szeptember 4.
UK Indie Helyezés: 15
UK Eladás: $ 7,960

Melanie C angol énekes-dalszerző dala ötödik stúdióalbumáról, a The Sea-ről. 2011. szeptember 4-én jelent meg az album világszerte vezető kislemezeként, és az általános második kislemez - a "Rock Me" - csak Németországban jelent meg. Adam Argyle és a Cutfather együttműködő csapat írta. A számot Koppenhágában vették fel, és a „Rock Me” című nagylemez után adták ki, a megjelenés előtt Melanie időt töltött a West-End Blood Brothers-n, amely szerinte elősegítette művészként való fejlődését és fejlődését.
A dal egy tánc-pop dal, amely egybeolvasztja azt a szokásos rock-álláspontot, amelyet Melanie 1999 óta folytatott karrierje során. Lírai szempontból a dal olyasvalamit tárgyal, amit nem szabad.
A dal kritikai elismerést váltott ki, és a kritikusok örvendetes változásnak tekintették, amelyet az előző "Rock Me" -nél jobb kiadásnak tekintettek. A kritikusok élvezték újdonsült popstílusát, és úgy vélték, hogy ez jó bevezetés ötödik The Sea stúdióalbumához. Kereskedelmi szempontból a dal mérsékelt sikert aratott: Ausztriában, Svájcban és Németországban a legmagasabb csúcs a svájci toplisták 30. helyén volt. Egy Howard Greenhalgh rendezésű videoklip megmutatta, hogy különböző háttérrel és különböző ruhákban teljesít.

Háttér - Melanie C a Spice Girls lányzenekar egyik tagja volt, és 1999 óta adott ki szólóanyagot, korábbi This Time című stúdióalbuma négy évvel a "Think About It" megjelenése előtt jelent meg. A Red Girl Records nevű saját lemezkiadó között lemezek között töltött idő alatt Melanie befejezte a fellépést a West Endben, a Blood Brothers musicalben, és anyává is vált. Ez idő után kezdte el dolgozni ötödik stúdióalbumán, a "rendszeresen 6 hónapon át tartó éneklés" tapasztalatai révén magabiztos és megerősödött vokalistaként, és magabiztosabbá tette a dalszerzés területén is. Melanie világszerte felvételeket töltött, és miután ezekből a szekciókból "Rock Me" című számot adtak ki a német tévécsatorna tudósításának részeként a FIFA női világkupáról. Nem sokkal később bejelentette a The Sea vezető kislemezének kiadását "Think About It" címmel.

Fejlődés - Saját független kiadója hivatalos weboldalán jelentette be a számot, amelyben azt állította, hogy a számot Koppenhágában írták Adam Argyle producerekkel és a Cutfather csapatával, és azt mondta: "Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy bejelenthettük Melanie vadonatúj kislemezét - a" Think About It "-t. hamarosan megjelenő 'The Sea' album, a szám Koppenhágában íródott Adam Argyle és az új munkatársak, a Cutfather csapatával - akik a dalt is produkálták. A kislemez friss hang Melanie számára; emelkedő kórus és gazdagító dallam, fényben és színben sütkérezve tökéletes a nyárra. "[3] Amikor a" Rock Me "című kislemez hivatalos weboldalán egy Kérdések és válaszokat írt, a" Think About It "produceréről, Adam Argyle-ról kérdezték, amelyre válaszolt;
"Jó cimborám, Adam Argyle sokat szerepel az albumon. Olyan zseniális dalszerző, és szerintem jó csapat vagyunk. Olyan fantasztikus új emberekkel is együttműködtünk, mint Jodie Marr. Hihetetlen, és az egyik kedvenc dalom abból a munkamenetből származott. Egy másik nagyszerű dal egy Adam és Martin Brammerrel folytatott beszélgetésből származott. Kirándultunk Koppenhágába, és együtt dolgoztunk a Cutfather-szel, amely a legjobb napok egyike volt ezen az albumon dolgozva, nagyszerű eredményekkel."

Kritikus válasz - Pip Ellwood, a Entertainment Focus úgy érezte, hogy ez egy ideje Melanie legerősebb kislemeze. Ellwood pozitívan jellemezte a közelmúltbeli "pophatásokat" a pályán belül, és megállapította, hogy "letette a haját" a számmal, és befejezte áttekintés, amely megjegyzi: "Ez minden bizonnyal elérte az érdeklődésünket Melanie új, The Sea című albumával kapcsolatban." Könnyen beismerem, hogy érdeklődtünk ", és úgy éreztük, hogy a szám megfelelő" előzetes "az albumhoz. DJ Ron Slomowicz, a About.com webhelyről a dalt a "Song of the Day" néven tartotta visszatérésnek nevezve, kijelentette: "Hihetetlenül jól működik Mel javára, és az egyik legerősebb kislemez a debütáló album óta. Ha nem vagy kopogtatva a lábad, megdobva a fejed, dúdolva vagy megőrülve, akkor talán túl sokat gondolkodsz." Slomowicz várakozásnak nevezte a The Sea című lemezének jövőjét, és azt állította, hogy" nemcsak modern termék ", de" Melanie hangjának szépsége ". A Popjustice írója csalódottságát fejezte ki az előző "Rock Me" kislemez miatt, és Melanie visszatérését "valószínűleg a pop egyik legkevésbé szükséges" -ének nevezte, azonban a Popjustice erre a következtetéssel zárta: "Mint kiderült, ha valahogy hallani tudod Melét néha meglehetősen riasztó ének, a "Think About It" pontosan négyféle zseniális ", és a számot a" Day of the Day "néven sorolta fel.

Diagram teljesítménye - Ausztriában a kislemez két hetet töltött a listán, és elérte a 34. helyet, hasonlóan Svájcban a dal két hetet töltött a listán, de a 32. helyen tetőzött. Németországban a kislemez négy hetet töltött a listán, a 48-as helyen tetőzve, míg az Egyesült Királyságban a single az Indie-listák 15. helyén tetőzött.

CD1

1: THINK ABOUT IT
2: CRUEL INTENTIONS
3: ROCK ME
 [Radio Edit]
4: ROCK ME [Steve More Radio]

WEAK

Megjelenés: 2011. November 6.
UK Indie Helyezés: 29
UK Eladás: $  2,957

Melanie C angol énekes-dalszerző dala ötödik szóló albumáról, a The Sea-ről. A lemez harmadik kislemezeként jelent meg 2011. november 6-án. A dalt Chisholm, Ina Wroldsen és Jez Ashurt írta, Andy Chatterley producere.

Háttér és összetétel - A "Weak" ellentét volt az előző "Think About It" tánc-pop kislemezzel. A "Gyenge" -t felkavaró popballadának írták le, amely érzelmileg lefedte az érzelmek körét, amikor szétvált egy szeretett emberrel. A single véleménye pozitív volt, az "Entertainment Focus" kijelentette: "A Weak a The Sea egyik csúcspontja, és remek vokális formában találja meg Melanie-t. Lassan épülő ütem támogatja Melanie jellegzetes vokálját, amikor arról énekel, hogy túl gyenge ahhoz, hogy elhagyja a kapcsolatot ez nem jó neki. A híd nagyon erőteljes, amikor Melanie éneke borzongást sugároz a gerincedben, miközben szakadni enged ”. A kislemez a BBC Radio 2 "A-list Radio Playlist" -jére került.

Diagram teljesítménye - A "Weak" című kislemez a 29. helyen került be az Egyesült Királyság Indie Singles Chartába. A kislemez a rádióban az Egyesült Királyságban a legtöbb 60 lejátszott dal közé került, bár nem sikerült elérnie az Egyesült Királyság Singles-listájának 200 legjobbját. A "Gyenge" EP a görög iTunes-lista első helyét is elérte.

CD1

1: WEAK
2: STRONGER

LET THERE BE LOVE

Megjelenés: 2011. December 2.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 464

 

Melanie C angol énekes-dalszerző dala ötödik szóló albumáról, a The Sea-ről. A "Let There Be Love" egy angol nyelvű feldolgozás Rosenstolz német "Liebe ist alles" dalából.

CD1

1: LET THERE BE LOVE
2: STRONGER