Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sea (2011)


 • Megjelenés: 2011. Szeptember 2.
 • Felvételek: 2009-2011
 • Műfaj: Pop, Rock
 • Hossz: 47:31
 • Kiadó: Red Girl Records
 • ProducerekAndy Chatterley, Cutfather, Daniel Davidsen, Jason Gill, Greg Hatwell, Peter-John Vettese
This Time
(2007)
<> Stages
(2012)
Kislemezek az albumról

The Sea (magyarul: A tenger) az angol énekes és a dalszerző Melanie C ötödik szóló albumja, és a harmadikk, amit a saját kiadójával jelentett meg, a Red Girl Records-sal. Az album kiadásának, a promóciós és a vezető kislemez német változatának megkezdése előtt a "Rock Me" digitális letöltésre került kiadásra világszerte (valamint egy fizikai kislemez Németországban, Ausztriában és Svájcban) 2011. június 24-én. a népszerű német TV Network ZDF hivatalos éneke a 2011-es FIFA női világkupán a médiában. A "Think About It" vezetõ kislemez zenei videójának bemutatója 2011. július 15-én volt a hivatalos honlapján, és ezzel egyidejûleg elküldték az Egyesült Királyság rádióállomásaihoz.

Felvétel és előállítás: Az albumot Londonban vették fel. Chisholm beszélt inspirációiról és céljairól e rekordhoz: "Nagyon izgatott vagyok a lemez miatt, mert stílusa nagyon változatos. Sok új íróval dolgoztam, olyan emberekkel, akikkel még nem dolgoztam korábban. Még mindig nagyon sok a pop elem, és van néhány szép balladák, néhány rock ihletésű dalok, néhány táncosabb, akusztikus és produkciós szempontból nagyon hangulatos pillanatok vannak. Tehát azt gondolom, hogy változatos és erősebb album lesz. Amikor elkezdem dolgozni ezzel az albummal, Nem igazán tudtam, mit akarok elérni, ezért ambiciózus és kísérletezni akartam, dolgozni kellett új emberekkel és kipróbálni a különféle zenei stílusokat, és ennek során valóban felfedeztem a módját, amellyel kifejezni akartam magam és a hangot. Készíteni akartam, és mindez nagyon változatosvá vált, és vicces, mert feltételezem, hogy az első stúdióalbumom, a Northern Star valószínűleg a legjobban hasonlít ehhez a lemezhez, mivel rengeteg különböző stílusú, bár alapvetően pop felvétel . "

Koncepció és grafika: A The Sea koncepcióját illetően Chisholm a YouTube egyik videointerjújában elmondta, hogy az album sokféle zenei stílust összehangoltan kísérleti módon kever össze egy egységes pop albumba elektronikus felhanggal, ezért a The Sea nevét adják, amely a sok fajt összekapcsolja. akik az óceánok felszínén laknak. Mel azt is leírja, hogy az album harmonikus és eufórikus érzelmekkel rendelkezik. A borítót, amely Chisholm állását és kilépését a tengerből ábrázolja, Whitby-ben, Észak-Yorkshire-ben fényképezték. A borítóképeket Pip készítette, aki a belső helyről szóló pár képet is készíti. A füzet további fényképeit Ray Burmiston, hosszú távú munkatárs készítette. A hüvely Ian Ross, aki Chisholm két korábbi szólólemezét, a Beautiful Intentions és a Time ide is megtervezte.

Kritikus Fogadtatás: Az album pozitív visszajelzéseket kapott a zenekritikusoktól. Jon O'Brien pozitívan írta az AllMusic számára, hogy "The Sea továbbra is hatalmas előrelépés az előző három erőfeszítéséből, és ha azt az Northern Star nyomon követéseként engedték volna elő, nem pedig 12 évvel később, akkor esetleg fenntartotta kezdeti szóló sikerét." O'Brien, aki öt csillagból három és félre értékelte, elment a"Think About it"és a"Stupid Game"számokra, amelyeket" bombasztikusnak "tartott. Katy Perry / Kelly Clarkson-esque pop / rock himnuszok, amelyek bizonyítják, hogy továbbra is képes versenyezni azokkal, akik alig voltak tizenévesek a Spicemania csúcsán, miközben a grandiózus "Get Out Of Here" úgy hangzik, mint a Muse "Feeling Good" borítója. John Barry James Bond eredményével. '
Pip Elwood a "Entertainment Focus" -ból szintén pozitív volt, öt csillag közül négyet értékelve. Azt írta, hogy "The Sea egy erőteljes szabadon bocsátása Melanie-től, és visszateheti őt korábbi diadalához." The Sea egy olyan pop drágakövek következetes gyűjteménye, amelynek új nagy slágert kell neki adnia. " Simon Gage kedvezően írta a Daily Expressnek, hogy "Ez az új album, amely első négy éve volt, valódi edzést nyújt e hangnak a power balladektól és a rock-out-tól a táncpadló-töltőgépekig." OK! Magazine írta: "The Sea könnyedén mégis a leg ambiciózusabb albuma, amely elegyíti a rockot, a pop-ot és talán a legkisebb elemet is. " Jade Wright, a Liverpool Echo, kedvező értékelést írt, kijelentve, hogy" a Mel C bizonyítja, hogy valódi - nincs szacharin édesség, nincs femme fatale, csak egy "észrevegy, amint látsz" hozzáállás, amely ragyog. The Sea jó hallgatást igényel, függetlenül attól, hogy rajongója vagy, vagy sem. " Nick Harries, a Sunday Mercury, nagyon pozitív véleményt írt, és kijelentette, hogy az énekes" készít egy sorozatot, amelyben mindenki számára megtalálható valami tánc pop "(Think About it); Alanis angst (Beautiful Mind); dalszerző elegáns (One by One); 1980-as évek elektrobeat (Stupid Game); rádió rock (All About You) - és a ballisztikus nagydísz (Enemy mind a nyolc perc). A legjobb a címsor-nyitó, apró kulcs dallammal és dobos drámájával. "

The Sea Live Ez volt Melanie C-nek az hatodik turnéja. 2011. November végén Németországban kezdődött, ami 2012. Március elején ért véget, Angliában, 2018. február végén DVD jelent meg belőle, amit még, 2011. November 28., 29. valamint December 1. koncertekből állították össze. Egyedül a negyedik albumról nem énekel dalokat. Öt dalból válaszhattak a közönség: Be the One, Here it Comes Again, If That Were Me, Reason, és Why-ból, amelyiknél nagyobb volt a taps azt énekelte.

Törölt számok & Demók:

 • Too Soon (3:13) Később megjelent a The Sea Live DVD-én 2012-ben mint bónusz dalként
 • Rising Sun (3:44) Még Rock Me megjelenése előtt szerepelt az albumon, végül törölték, majd később megjelent interneten.
 • American Sweetheart - Második dal lett volna a német kiadásban, még márciusban.
 • Back in Your Arms - Hatodik dal lett volna a német kiadásban, még márciusban
 • Tell Me How You're Doing it (3:36) - Kiszivárgott az internetre 2018. februárban.
 • Bye Bye
 • Come Home
 • Divine
 • Drift Away
 • Famous
 • Get Up
 • Johnny Loves Chloe
 • Northern Town
 • Run
 • Tripwire
 • We Are Not Alone

Dallista:

01 The Sea Írók: MelanieChisholm - Ash Howes - Richard Stannard - Seton Daunt
Producerek: Andy Chatterley

Hossz: 4:51
02 Weak Írók: MelanieChisholm - Ina Wroldsen - Jez Ashurt
Producerek: Andy Chatterley

Hossz: 3:24
03 Think About it Írók: MelanieChisholm - Adam Argyle - Daniel Davidsen - Jason Gill - Mich Hansen
ProducerekJason Gill

Hossz: 3:49
04 Beautiful Mind Írók: MelanieChisholm - Dee Adam - James Earp
Producerek: Andy Chatterley

Hossz: 3:41
05 One by One Írók: MelanieChisholm - James Walsh
Producerek: Greg Hatwell

Hossz: 4:06
06 Stupid Game Írók: MelanieChisholm - Ina Wroldsen - Jez Ashurt
Producerek: Andy Chatterley

Hossz: 3:20
07 All About You Írók: Lauren Christie - Chuck Harmony - Guy Chambers
Producerek: Peter-John Vettese

Hossz: 4:01
08 Burn Írók: MelanieChisholm - Adam Argyle - Daniel Davidsen - Jason Gill - Mich Hansen
Producerek: Cutfather - Daniel Davidsen - Jason Gill

Hossz: 4:00
09 Drown Írók: MelanieChisholm - Adam Argyle - Jodi Marr
Producerek: Andy Chatterley

Hossz: 3:59
10 Get Out of Here Írók: MelanieChisholm - Peter-John Vettese
Producerek: Peter-John Vettese

Hossz: 4:10
11 Enemy Írók: MelanieChisholm - Greg Hatwell
Producerek: Greg Hatwell

Hossz: 8:11
Német kiadásban szereplők dalok:
06 Let There be Love Írók: Peter Plate - Ulf Leo Sommer
Producerek: Peter Plate - Ulf Leo Sommer - Daniel Faust

Hossz: 3:32
12 Rock Me
(Album Version)
Írók: MelanieChisholm - Dave Roth - David Jost
Producerek: Andy Chatterley

Hossz: 3:13
B-Side Dalok:
1 Stop this Train Írók: MelanieChisholm - Peter-John Vettese
Producerek: Peter-John Vettese

Hossz: 4:00
Kislemez: Rock Me (2011)
2 Cruel Intentions Írók: MelanieChisholm - Dee Adam - James Earp
Hossz: 3:01
Kislemez: Think About it (2011)
3 Stronger Írók: MelanieChisholm - Aass - Antonsen - Shelly Poole
Hossz: 3:32
Kislemez: Weak (2011)

 

Cikkek

Kislemezek

2017.05.22

 

Dalszövegek

2017.05.22