Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM

Megjelenés: 2012. Július 22.
UK Indie Helyezés: 20
UK Eladás: $ 6,173

Melanie C az "I Don't Know How To Love Him" előadást Mária Magdaléna szerepében adta elő a Jesus Christ Superstar Live Arena turné során, amelynek első brit futamideje 2012. szeptember - október volt, és az O2 Dublinot játszották 2012. október 12-én. egy ausztrál turnén 2013. május - júniusban, majd egy brit brit futás 2012 októberében. Melanie C 2012. július 25-én debütált az "I Don't Know How To Love Him" című előadásával, amikor elénekelte a dalt Andrew Lloyd Webber zongorakíséret az ITV által sugárzott Superstar című reality-TV tehetségkutató műsor döntőjén. Az Adelaide most áttekintette a ... Live Arena Tour 2012. június 4-i, az Adelaide Entertainment Centerben tartott előadását: "Melanie C abszolút bliccel nagyszámú" I Don't Know How To Love Him", nyersebb rockelőnyt jelentve a híd előtt üsse az utolsó nagy hangokat az arénából."

Felvétel - Melanie C stúdiófelvételt készített az "I Don't Know How To Love Him" címmel a Stages című, 2012. szeptember 9-i albumához, az énekes régi munkatársa, Peter-John Vettese által készített dallamalbumhoz, amelyből a "I Don't Know How To Love Him"című filmet digitális letöltési formátumban adták ki előzetesként, az első megjelenési hét után az Egyesült Királyság Független kislemezek-listájának 20. helyén.

CD1

1: I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM

I KNOW HIM SO WELL

Megjelenés: 2012. November 11.
UK Indie Helyezés: 14
UK Eladás: $ 9,594

Melanie C angol énekesnő is feldolgozta. A dal az első kislemez, amelyet Melanie C zenés színházi ihletésű és hatodik Stages stúdióalbumáról készítettek. A dal egy duett Chisholm Spice Girls csoporttársával, Emma Buntonnal. A dal kislemezként jelent meg 2012. november 11-én. A kislemez b-oldala a „You'll Never Walk Alone” borítója a Carousel című musicalből. A dal videoklipjének premierje a YouTube-on 2012. november 12-én volt.

CD1

1: I KNOW HIM SO WELL [Featuring Emma Bunton]
2: YOU'LL NEVER WALK ALONE