Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HIGH HEELS

Megjelenés: 2019. November 6.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 6,772

A digitális platformokon 2019. november 6-án jelent meg. A 27. helyen debütált az iTunes UK Charts listájában, 2020-ban január 1-jén érte el a legmagasabb helyet a 31. helyen. Az első napon Brazíliában és Chilében az első helyezett, Argentínában és Spanyolországban a második, Ausztráliában és Olaszországban pedig az 52. helyezett volt.
2019. április 9-én a Melanie C a brit drag kollektív és éjszakai élet márkával, a Sink The Pink-kel együttműködve bejelentette a Global Pride Tour ünnepségét, ahol először mutatta be öt öt húzókirálynővel, akik úgy öltöztettek, mint a Spice Girls. Melanie 2017 óta dolgozik az LGTBQ + fesztiválon. Kezdetben kilenc dátummal, később május 13-án adták hozzá további nyolcra. A Pride ünnepségek június 21-én kezdődtek Sao Pauloban, Brazíliában. A setlisthez Melanie rajongói kedvenceket énekelt solo karrierjéből és a Spice Girlsből, három új dallal, a „Pride (Deeper Love)” (Clivillés & Cole borító), a „Blind”, valamint az előzőekkel fel nem bocsátott "High Heels”.
A „High Heels” együttes formájában jelent meg november 6-án. A táncdalt himnuszként írták az önszeretetről, a közösségről és a szórakoztató éjszakáról.
A dalról - mondta Melanie - idézettel: „Hosszú ideje volt a készítésben. Pár évvel ezelőtt felléptem a Sink The Pink-ben. Nagyon izgatott voltam, hogy elmehetek. Aztán tovább haladunk a legénységgel fellépve; annak a csodálatos válasznak a miatt, amelyet a közönségtől kaptunk. Ez inspirálta, hogy több munkát végezzek a Sink The Pink tagjaival. Csak azt gondoltam, hogy megfelelő, hogy van egy dalunk, amelyet teljesen nekik szenteltek. [A dal] valójában az egyik éjszakájukra való érzésről és légkörről szól. ”
Rae Morris és Fryars közösen írták és Alex Metric készítette a „High Heels” egy nagy felemelő pálya. Mel azt mondja: "High Heels egy könnyű dallama, amely lenyűgöző éjszakát és mindent tartalmaz, ami arra készül, hogy felkészüljön rá!"

WHO I AM

Megjelenés: 2020. Március 19.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 8,019

Digitális platformon jelent meg 2020. március 19-én, a Melanie C vezető nyolc stúdió-albumán. A „Who I am” az iTunes UK Charts 6. helyén debütált - ez a legmagasabb pozíció - március 26-ig a 86. helyen végződik. A csúcspontja az iTunes brazil listáján az 1. helyezett, a 2. hely Spanyolországban, a 4. helyen Olaszországban, a 6. helyen Németországban, a 19. helyen Ausztráliában és a 22. helyen Franciaországban található.
A csillogó tánc, a 2019-es himnuszt követő „High Heels” követése egy teljes körű pillanat a színfalak mögött is: Mel együtt írta a dalt Richard „Biff” Stannard-tal, a régóta együttműködő munkatárssal, aki híresen kezet kapott. a Spice Girls legnagyobb slágereiben, a „Wannabe” -tól a „2 Become 1.” A „Who I Am” című filmen Mel C a sérülékenységre és a páncélzatra esik, amely megnehezítette, hogy a valódi változata ragyogjon. Melanie C egy nyilatkozatában a dalt „személyes és reflektív” -nek nevezi. Hozzáteszi: „Arról van szó, hogy változtam és fejlődtem az életem során. Minél több bátorságot találtam, annál jobban tudtam kifejezni magam és nővé válni annak a nőnek, akiben most vagyok. ”

BLAME IT ON ME

Megjelenés: 2020. Május 27.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 7,918

Digitális platformon jelent meg 2020. május 27-én. Az iTunes UK Charts 13. számában debütálták, az utolsó bejegyzését június 5-ig a 95. szám alatt archiválták. Az első nap Brazíliában, Chilében volt az első. Szlovénia, Spanyolország, 2. hely Portugáliában, 4. hely Görögország és 5. hely Mexikóban.
Az egyéni cím és a borító először 2020. május 13-án szivárogtak, és arra kényszerítette a Melanie C Team-t, hogy vegye fel a kapcsolatot a rajongókkal, hogy letegyék a fényképet és az egyedi információt. #AskMelanieCLive YouTube Live Q & A során Melanie kommotív beszédet folytatott, elmagyarázva a szivárgás nehéz következményeit egy olyan független művész számára, mint ő, és felkért a rajongókat, hogy értesítsék csapatát. Azt mondta: „Ennek oka (oly zavaró), hogy mindent, amit csinálok, sok tervre van szükség, sok kampányra van szükség, és ha a dolgok felfedésre kerülnek, mielőtt készen állunk erre, az más területeket is érinthet. Tudom, hogy izgalmas, de ha szivárog, kérlek, ne ossza meg a közösségi médiában, mert nem akarom, hogy valami olyasmit szerezzen, amelyre még nem vagyok kész, még nem kész, mert a munkám minősége annyira fontos számomra, hogy ha valami ott van, az előkészítés valóban nagyon komoly károkat okozhat, mivel nem vagyok egy nagy kiadóval, nincs hatalmas marketing kampányom, nem tudom kiadni albumomat a jövő héten, mert cos még nem kész, ezért kérlek nekem, ha valami kiszivárog, tartsa a kezednél, és tudassa velünk.
A koronavírus világméretű pandémiájáról beszélve, Melanie C elmagyarázta: „Nem éreztem helyénvalónak, hogy megpróbáljak valamit eladni, de a rajongók már évszázadok óta várnak egy dalt, és imádom. Nagyon büszke vagyok rá. Nagyon izgatott vagyok az új zenémet illetően, és nem akarom, hogy nyom nélkül eltűnjön, amit ebben a helyzetben nagyon jól megtehet. "
A „Blame It on Me” egy disco és house-infuzált dal, amely azt látja, hogy a popsztár legyőzi a mérgező kapcsolatot.

IN AND OUT OF LOVE

Megjelenés: 2020. Július 29.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 4,747

Melanie C névadó nyolcadik stúdió album, harmadik kislemeze, amelyet 2020. július 29-én adtak ki. A kislemez nevet és borítót a kiadás előtt egy nappal az Instagram közzétették.

Háttér: Miután kiszivárogtatta az előző, a „Blame It On Me” kislemezének művészeti borítóját és nevét, Melanie úgy döntött, hogy egy nappal a társadalmi médiában való megjelenése előtt bejelenti a „In and Out of Love” című kiadványt. A dal a BBC Radio 2 Zoe Ball Breakfast Show-n mutatta be először, majd később, 2020. július 29-én világszerte megjelent a digitális platformokon. Bár Melanie minden szivárgás mellett próbált lenni óvatosabb, Michael Cragg, a The Guardian újságírója először egy héttel később, július 22-én, egy Twitter üzenetben közzétette a dal címét.

CD1

1: IN AND OUT OF LOVE
2: BLAME IT ON ME
3: WHO I AM

FEARLESS

Megjelenés: 2020. Szeptember 16.
UK Indie Helyezés:
UK Eladás: $ 1,283

Melanie C elmondta a BBC News-nak, hogy Nadia Rose-val dolgozott együtt a "Fearless" című dalon: "Elkezdtünk arról beszélni, hogy nő legyünk a zeneiparban, törekedjünk az álmaidra, és hogy mennyire megkövesedik olyan sok dolog, függetlenül attól, hogy valaki házához fordul-e soha nem találkoztam írási foglalkozással, vagy a színpadra lépéssel több ezer ember előtt. És azt mondtam: "Tudod, félelem nélkülinek kell lenned", és csak azt éreztük, hogy ez olyan szép dolog - megpróbálni és felhatalmazza [rajongóinkat] erre, mert mindketten megtaláltuk az erőt, hogy időnként félelmetlenkedjünk. "
Nadia Rose megosztotta ezt az együttműködést Melanie C-vel: "Hatalmas Spice Girls rajongóként, mint egy hatalmas Spice Girls rajongók, soha nem fognak valódiaként regisztrálni magam. Bármennyire is történt, és valóságos. De ez volt hihetetlen élmény, és nagyon klassz. "

OVERLOAD

Megjelenés: 2020. Szeptember 29.
UK Eladás: $ 1,183

Melanie C névadó stúdió albumának promóciós kislemeze. A dal premierje 2020. szeptember 29-én volt.

CD1

1: OVERLOAD
2: FEARLESS
3: IN AND OUT OF LOVE
4: BLAME IT ON ME
5: WHO I AM

INTO YOU

Megjelenés: 2020. December 1.

Négy hivatalos kislemez és az Overload a hálózatokon való kiadása után Melanie meglepi rajongóit azzal, hogy az Into You-t választja ötödik hivatalos kislemezként. A dal az extrák CD2-jén található, amelyen Melanie C. deluxe kiadása található. Mel megjegyezte, hogy ez a helyzet, mert a karantén alatt vették fel, amikor az album már kész volt, de nem akarta kihagyni és megmentette a CD2-hez.
Az Into You kezdettől fogva a rajongók és Mel kedvence lett, aki nem habozott fellépni vele különféle tévéműsorokban, sőt a Color & Light streaming koncertjén is.
Mel így kommentálta a kislemezt: „Imádom ezt a dalt. Ez arra késztet, hogy eltaláljam a táncparkettet, amit jelenleg nem tudunk megtenni, ezért nem tudom, hogy ez a helyes-e! Remélhetőleg mindannyian hamarosan visszatérhetünk a táncparkettre és átugorhatjuk ezt a dalt »

CD1

1: INTO YOU
2: WHO I AM
3: BLAME IT ON ME
4: OVERLOAD
5: FEARLESS
6: IN AND OUT OF LOVE

TOUCH ME