Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEXT BEST SUPERSTAR

Megjelenés: 2005. Április 4.
UK Helyezés: 10

UK Eladás: $ 20,833

Melanie C brit énekesnő dala. Adam Argyle írta és Greg Haver készítette harmadik szólólemezéhez, a Beautiful Intentions (2005) -hez. A dal dübörgő dobokat és újhullámú gitárokat tartalmaz, és a gyártott műfaji műsorok, például a Pop Idol zenei verseny eredményeként a hírnév ingatagságáról beszél.
"Next Best Superstar" az album vezető kislemezeként jelent meg 2005 áprilisában. Az Egyesült Királyság Singles-listáján a tizedik helyet érte el, és eljutott az összes toplista többségének negyven tetejére, amelyen feltűnt, és Belgiumban is az első tíz sláger lett, Olaszország és Skócia. A kísérő zenei videó Ray Kay norvég rendezője volt.

CD1

1: NEXT BEST SUPERSTAR
2: EVERYTHING MUST CHANGE

CD2

1: NEXT BEST SUPERSTAR
2: NEXT BEST SUPERSTAR
 [Groove Cutters Remix]
3: NEXT BEST SUPERSTAR [Culprit One Club Mix]
4: NEXT BEST SUPERSTAR [Culprit One Alternative Remix]
5: NEXT BEST SUPERSTAR [Video]

BETTER ALONE

Megjelenés: 2005. Augusztus 1.
UK Eladás: $ 5,399

Brit énekesnő, Melanie C 2005-ös kislemeze, 2006-ban jelent meg újra, az első változat alacsony eladása miatt. "Better Alone" megjelenése előtt nem sok figyelmet kapott az angol média, nem játszották a rádióban. Ennek ellenére néhány példányt már gyártottak, és annak elvesztése érdekében az értékesítést elérhetővé tették az interneten annak hivatalos honlapján.
A Better Alone című dal kifejezi Mel érzéseit a Virgin Records elhagyásával kapcsolatban. A "Warrior" és a "Runaway" két oldala mp3-ban és az iTunes weboldalán vagy CD-k korlátozott értékesítésével volt elérhető a hivatalos weboldalon. Más országokban a kislemezt rendesen kiadták.

CD1

1: BETTER ALONE
2: WARRIOR

CD2

1: BETTER ALONE [Edit]
2: BETTER ALONE [Original Version]
3: BETTER ALONE [Pop Mix]
4: BETTER ALONE ['Amazing' Dub]

FIRST DAY OF MY LIFE

Megjelenés: 2005. Szeptember 30.
Német Helyezés: 01
(×2)

UK Eladás: $ 3,280 (Németországban: $ 400,000)

Brit énekes, dalszerző, Melanie C. dala. 2005. szeptember 30-án jelent meg Németországban, Ausztriában és Svájcban, a Melanie C harmadik szólólemezének, a Beautiful Intentions harmadik és utolsó kislemezeként. Később nemzetközileg megjelent, és Németországban, Portugáliában, Svájcban és Spanyolországban elérte az első helyet, több mint 550 000 darabot értékesített, Németországban platinát, Svájcban és Ausztriában pedig aranyat tanúsított. A dal a legsikeresebb Melanie C kislemez lett a kontinentális Európában, két évet töltött különböző európai listákon. A mai napig a kislemez több mint 1,5 millió példányban kelt el világszerte.

Háttér - A dalt Guy Chambers és Enrique Iglesias írták, eredetileg az olasz tenor, Andrea Bocelli vette fel, olasz dalszövegekkel "Un Nuovo Giorno" (Egy új nap) néven a 2004-es névadó Andrea albumhoz, és kiadta kislemezként ugyanabban az évben. A dal nem az eredeti Beautiful Intentions kiadásból származott, de Németországban, Svájcban, Ausztriában és más európai országokban újra kiadták.
A dal 2005-ben Európa egyik legnagyobb slágerévé vált, de soha nem jelent meg Nagy-Britanniában kereskedelmi kislemezként, bár B-oldalként szerepelt a "Carolyna" című kislemezének két brit CD egyikén. A dalt a 2006-os németországi ECHO Awards-on is "Az év kislemezeként" jelölték, de Madonna "Hung Up" -ját elvesztette. 2006. szeptember 15-én az "Életem első napja" platinalemez lett Németországban, több mint 400 000 példányban.
A kislemez hatalmas sikere után Európában Melanie ezt a dalt franciául rögzítette (Je suis née pour toi - I Am Born For You), hogy népszerűsítse a kislemezt és az albumot a francia piacon. Az "First Day of My Life" Chisholm negyedik This Time albumán is megjelent az olasz kiadás bónusz számaként.

CD1

1: FIRST DAY OF MY LIFE
2: RUNAWAY

CD2

1: FIRST DAY OF MY LIFE
2: FIRST DAY OF MY LIFE
 [Acoustic Version]
3: RUNAWAY
4: FIRST DAY OF MY LIFE
 [Video]

BETTER ALONE

Megjelenés: 2006. Február 24.
Német Helyezés: 51

Melanie C újabb kísérlete a "Better Alone" -val. A kislemez meg sem közelítette az "First Day of My Life" sikerét, pedig ugyanezekben az országokban jelent meg.
Ez az új, az elsőtől eltérő Better Alone egy markánsabb klippel érkezett, új borítóval (rejtélyesebb), új számlistával, köztük a "You'll Get Yours" akusztikus változatában. A Better Alone-t választották a Morangos com Açúcar portugál szappanopera filmzenéjének.

CD1

1: BETTER ALONE (Radio Version)
2: BETTER ALONE (Pop Mix Edit)
3: WARRIOR
4: BETTER ALONE (Amazing Dub)
5: YOU'LL GET YOURS (Acoustic Version)
6: BETTER ALONE (Vídeo)

DON'T NEED THIS

Németországban megjelent promoként, hogy segítsen az albumon, Beautiful Intentions. A kislemez borítója megegyezik az album borítóvá. A kislemez nagyon ritka szinte alig lehet elérni a kislemezen a dal pontosan az album verzióé.