Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TODAY

Megjelenés: 2005. Június 13.
UK Helyezés: 41
UK Eladás: $ 3,959

Brit énekes-dalszerző, Melanie Brown dala. A dalt Brown írta, és Kevin Malpass készítette. Ez volt az első és egyetlen kislemez a második szólóalbumából, az L.A. State of Mindből. Az Egyesült Királyságban 2005. június 13-án jelent meg, és csak egy hétig tartotta a listát, és elérte a 41. helyet. A videoklipet Mark McConnell rendezte, és a kaliforniai Los Angelesben forgatták. A kislemez népszerűsítése érdekében Brown előadta a dalt a GMTV-n.

CD1

01: TODAY
02: BAD BAD GIRL

CD2

01: TODAY
02: MUSIC OF THE NIGHT (PERDIDO)
03:
TODAY [Video]

- A Mel B visszatérése négy év után, anélkül, hogy zenei anyagokat tett volna közzé, mindenkit meglepett a videó be nem jelentett premierje a CD: UK programban, ahol először néhány másodperces klipet sugároztak. - Főnix Chi, miután a "Lullaby" -ben főszerepet játszik, ismét megjelenik a "Today" -ben, bár ezúttal háttal van és szórakozik az anyjával.
- A klip költségvetése nagyon kicsi volt, valójában sok jelenet inkább otthoni videónak tűnik, mint bármi másnak.

BEAUTIFUL GIRL

Ebből a dalból lett volna a második kislemeze, a második albumról, L.A. State of Mind-ról. De az album és a 'Today' bukása után törölni kellett, valamint egyáltalán nem akart tovább foglalkozni az album népszerűsítésével. Az albumon három ballada szerepel a Beautiful Girl-el együtt (Hold on és Say Say Say). Ezt a dalt a lányáról írta.