Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I WANT YOU BACK

Megjelenés: 1998. Szeptember 14.
UK Helyezés: 01
UK Eladás: $ 230,133

Melanie Brown brit énekesnő dala, amelyet első szóló kislemezeként adtak ki. A debütáló Hot lemezének vezető kislemezeként jelent meg, a Spice Girls egyik tagjának első kislemezeként, és az 1998-as Why Do Fools Fall in Love film filmzenéjébe is bekerült. A dal az első helyen végzett az Egyesült Királyság Singles-listáján, és ennek következtében Missy Elliott lett az első női rapper, aki elérte az első helyet az Egyesült Királyságban.

Háttér - Ez a dal azért fontos, mert a Spice Girls tag első szólódala volt. Távol volt attól, amire számítani lehetett, elsőként Mel B-t és nem Geri-t indították útjára. Azok a pletykák, miszerint a kettő közötti harcok okozták Ginger távozását, csak tovább fokozták a kíváncsiságot ennek a kislemeznek, amely végül megfelelt az elvárásoknak, és az első helyen állt az Egyesült Királyságban.
Melanie B felidézte: "Ez volt az első alkalom, hogy meggondoltam, hogy bármit is csináljak egyedül. A Spice Girls-n voltam turnén, amikor Missy Elliott behívott és azt mondta:" Melanie, van egy számod , eljössz és felveszed velem? Megnéztem a lányokkal, és egy hónapon belül odakint voltam, egy nap alatt felvettem, megcsináltam a videót, majd visszatértem. Ő egy zseni! "

CD1

01: I WANT YOU BACK (radio edit)
02: I WANT YOU BACK (soundtrack version)
03: I WANT YOU BACK (MAW remix)

WORD UP!

Megjelenés: 1999. Június 28.
UK Helyezés: 13
UK Eladás: $ 79,930

Melanie Brown brit énekesnő dala, akit akkoriban Melanie Gként hívtak, az Austin Powers: The Spy Who Shagged Me című film filmzenéjéből ismertette. 1999. június 28-án jelent meg, és az Egyesült Királyság Singles Chartjának 13. helyén tetőzött. A kislemez Hot albumának japán kiadásába is bekerült. A statikus hiteltelen háttérénekeket énekel a számban. Brown bandatársa, Emma Bunton háttér-vokálokat énekel a B-oldalon, a "Sophisticated Lady" -et Dexter jóvá nem írt rapjével.

CD1

01: WORD UP! (Radio Edit)
02: SOPHISTICATED LADY
03: WORD UP!
 (Tim’s Dance Mix)

HOTTER

A dal, amely az album nevét ihlette, a szexről és a kapcsolatokról szól, arról, hogy egy férfinak hogyan kell elégedetté válnia egy nővel szexuálisan, fizikailag és érzelmileg. A dalt a Hot második kislemezének szánták. Egy promóciós CD-t terjesztettek az Egyesült Államokban, és része volt a Hot UK mintavételi CD zeneszámlistájának, valamint az album többi kislemeze, a „Tell Me” és a „Feels So Good”, valamint az „Lullaby” mellett. Az Európai Promo Interjú CD-n, a Hot Mel-től, a dal új dallamaként mutatja be: „Szia, ez Mel és ez az új kislemezem, a„ Hotter ”, remélem ez meleg emberré tesz!”, Az Interjú CD-sávján 46, amelyet 2000. augusztusában rögzítettek. A „Hotter” és a „Hell No” volt az egyetlen szám, amely Sisqó írta és Al West készítette az albumban.

TELL ME

Megjelenés: 2000. Szeptember 25.
UK Helyezés: 04
UK Eladás: $ 110,594

Melanie B dala, mely 2000. szeptember 25-én debütáló Hot szólóalbumának második kislemezeként jelent meg, amely a 4. helyen debütált és a 4. helyet érte el, 107 317 példányban eladva ezzel az év 158. bestsellerévé vált. Fred Jerkins III, LaShawn Daniels és maga Brown írta, a dal egykori férjéről, Jimmy Gulzarról szól.

CD1

01: TELL ME (Radio Edit)
02: TELL ME (Soul Central Remix)
03: TELL ME (Silk’s House Workout 7″ Remix)
04: TELL ME (Music video)

CD2

01: TELL ME (Album Version)
02: TELL ME (Untouchables Remix)
03: TELL ME (NDB Remix)

STEP INSIDE

Egy promóciós kislemez volt, hogy támogassa Melanie B első albumát, Hot-ot. Ez egy kevésbé ismert promóciós kislemez volt és nagyon ritka. Az album karácsonyi kislemez 2000-ben. A dal a kislemezen pontosan az album verziós volt. A dalt még 1999. novemberében énekelte fel. Sokaknak ez a dal egyáltalán nem tetszett.

FEELS SO GOOD

Megjelenés: 2001. Február 19.
UK Helyezés: 05
UK Eladás: $ 145,433

Melanie B brit énekesnő dala. Jimmy Jam és Terry Lewis együttesével debütált Hot szólóalbumához (2001), és az album második kislemezeként jelent meg 2001. február 19-én. az ötödik helyen, a 2001. 85. legjobban eladott kislemezévé vált. 2017 júniusáig 142 000 példányt adott el az Egyesült Királyságban. Az ujjat Ian Ross tervezte a Bill Smith Stúdióhoz, Dean Freeman fényképezésével.

CD1

01: FEEL SO GOOD (Radio Edit)
02: FEEL SO GOOD (Maurice’s Feelin’ Good Soul Radio Mix)
03: FEEL SO GOOD (Blacksmith R&B Rub)
04: FEEL SO GOOD (Music video)

HELL NO

Ez a kislemez csak promóciósan jelent meg és nagyon ritka. 2001. Április 28-án jelent meg. A rajta lévő különböző remixek idáig még nem kerültek nap világra. A „Hell No” -t Mark Andrews írta, a legismertebb nevén Sisqo (aki szintén a „Hotter” -t írta) Los Angeles-ben. Az írási részről Mel B mondta: "Fantasztikus móka volt vele dolgozni, tehetség, energia és zseni labda! Jó nevetés volt, és Phoenix ott volt velem, énekelni és boppálni, ami ragyogó volt. A dal egy lány szempontjából szól, a szomorúságról, hogy maradt és árokban van! "

LULLABY

Megjelenés: 2001. Június 4.
UK Helyezés: 13
UK Eladás: $ 41,377

Melanie B dala, amely debütált szólóalbuma, a Hot utolsó kislemezeként jelent meg. 2001. június 4-én jelent meg, és az Egyesült Királyság Singles Chartjának 13. helyén tetőzött. A klipben és az egyetlen borítón a lánya, Phoenix Chi Gulzar szerepel. A dalt Melanie Brown, Richard Stannard, Julian Gallagher és Richard Norris közösen írták. A média bírálta Brownt, amiért gyermekét zenei videókban és kislemezek műalkotásokban használta, "Kétségbeesett fűszer" címkével látta el, és arra utalt, hogy gyermekét marketing eszközként használja ki. A kislemez belépett a 13. helyre és elérte a csúcsot, és vegyes kritikákat kapott a BBC Nigel Packer részéről.
Jimmy Gulzar, Mel B volt férje, tiltakozott a Phoenix használata ellen a videoklipben, új botrányt keltve. Mel nővére, Danielle is nagyon rövid megjelenéssel rendelkezik a klipben, különösen amikor Melanie bemegy egy házba, az ajtóban ülő lány Danielle. Megjelenésének oka, hogy a Spice Nővér anyát és lányát kísérte a felvételre, Mel pedig azt akarta, hogy szerepeljen a videóban.

CD1

01: LULLABY
02: LULLABY
 (India-I Remix)
03: FEEL SO GOOD (Maurice’s On the Fly Dub)
04: LULLABY (Music video)