Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Half of Me (2013)
Megjelenés: 2013. Október 25.
Műfaj: Pop
Hossz: 3:11

Kiadó:
Sony Music Australia
Producerek: DNA Songs

Az angol énekesnő, Geri Halliwell kislemeze, amit Sony Music Australia adott ki, 2013. október 25-én, ez volt az első kislemeze, nyolc év alatt, 2005-ös Desire után. Ezt szánták a negyedik albumjának vezető kislemezét. Az ausztrál megjelenés első hetében a "Half of Me" 393 példányt adott el, és 281-es számmal debütált az ARIA Singles Chart-on. A dalok listájának debütálóját bejelentették a hírben, mivel csak a 100 legjobb pozíciót hivatalosan közzéteszik. Halliwell tévesen írta a blogjában, hogy a dal a 94. számú listán lépett be, amelyet ezt követően a külföldi média jelentett be.

Háttér: Míg Halliwell Ausztráliában lakott az ausztrál Got Talent bíráló testületének részeként, együtt írta a dalt ausztrál dalíró duo DNA Songs-val. Halliwell a dalt a "szeretet, a remény és az optimizmus keverékeként említette egy humorral". 2013 szeptemberében Halliwell aláírta a Sony Music Australia-val, és bejelentették, hogy új albuma, a „Half of Me” kiadását kizárólag Ausztráliában fogja kiadni, a jövőbeni album vezető kislemezeként.

Számlista és Formátum:

  • Digital download

01: Half of Me

Videó:

Angels in Chains (2017)
Megjelenés: 2017. Június 19.
Műfaj: Pop
Hossz: 3:10

Producerek:
Chris Porter

Ez volt az első globális zenei kiadása 12 év alatt. Barátságának, a késő zenei ikonnak, George Michaelnek való tisztelgésként írt dal 2017. június 19-én került hivatalosan megjelenítésre. A kislemez az együttműködés Michael korábbi producerével és háttérzenekarával, és értékesítéséből származó nyereség a Childline-hoz, az egyik Michael kedvenc jótékonysági szervezetei. Az egységet egy mini webes dokumentumfilm kiadása követte, Brian Grant rendezte, amelyet június 16-án töltöttek fel az MGM Studios Vimeo fiókjára.

Háttér:  Amikor George elhunyt, 2016. december 25-én, karácsony este, Geri, egy közeli barátja azt mondta, hogy nem tudja pontosan, mit kell tennie a fájdalom enyhítéséhez, ezért úgy döntött, hogy egy érzelmi pályán ír, amelyről később döntöttek együtt. Az ő lemezkiadójával egységesen jelenik meg. Geri korábban szintén tisztelte George nevét a második gyermekére Montague George Horner nevű nevét született, 2017. január 21-én született. A kislemez a 63. helyen szerepelt az Egyesült Királyságban a letöltési diagram csúcsán.

Számlista és Formátum:

  • Digital download

01: Angels in Chains

Videó:

Angels in Chains (2017)
Megjelenés: 2017. Június 21.
Műfaj: Pop
Hossz: 3:53

Kiadó:
Syco Music
Producerek:
Graham Stack, Tokio Myers, Trevor Horn

Simon Cowell, az A The X Factor és a Got Talent című tehetségkutatók kitalálója segítségével több énekes is nevét adta egy dalhoz, melynek bevételeiből, Grenfell-torony tragédia károsult családjait támogatná. A dal címe Bridge Over Trouble Water. A számot többek között olyan előadók éneklik, mint Rita Ora, Emeli Sandé, Robbie Williams, az X-Faktor győztes, Louisa Johnson, a One Direction-ből ismert Liam Payne és Louis Tomlinson. Geri csupán a kórusban énekel.

Számlista és Formátum:

  • International Digital Track

01: Bridge Over Troubled Water

Videó:

Más Kislemez
She's Ingenious - 2008. Április 21-én promóciós kislemezként megjelent, a könyvsorozat, Ugenia Lavender népszerűsítésére.
Phenomenal Woman 2012. végén újra fellépet szóló énekesként egy jótékonysági koncerten amin elénekelte 2001-es slágeres dalát 'It's Raining Men' egy Spice Girls slágert lassú verzióban 'Wannabe' és az új dalát is 'Phenomenal Woman' ami az egyik interjúban elárulta, hogy a dalból kislemez lesz, de végül nem történt meg.