Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.06.15
Live in Concert (2001)
Kapcsolódó Album: A Girl Like Me
Kezdés: 2001. Március 24.
Vége: 2001. November 23.
Koncertek: 6

Emma Bunton brit énekes debütáló koncert turnéja volt. A turné bemutatta a debütáló szóló stúdióalbumát, az A Girl Like Me-t, március 24-én kezdődően és 2001. november 23-ig.

Emma debütáló szólólemeze, A Girl Like Me, amelyet az Egyesült Királyságban adtak ki 2001. április 16-án, a Virgin Records által. Bunton debütáló szólólemeze, A Girl Like Me, amelyet az Egyesült Királyságban adtak ki 2001. április 16-án, a Virgin Records által. Noha a kezdeti siker ígéretes volt, A Girl Like Me, gyorsan esett le a diagramból. A "What Took You So Long?", A "Take My Breath Away" és a "We Not Gonna Sleep Tonight" kislemezek ugyanakkor az album több héten át az Egyesült Királyság albumlistáján maradtak. 2001. szeptember 7-én az A Girl Like Me a brit fonográfiai iparág által aranyban 100 000 példányt meghaladó eladásokkal tanúsította, amely végül az Egyesült Királyság 2001. évi 147. legkelendőbb albuma lett. Az album az Egyesült Királyságban a "What Took You So Long?" valamint az öt legjobb sláger "What I Am" (az Edie Brickell & New Bohemians 1988-as dalának borítója) és a "Take My Breath Away", valamint a 20 legjobb sláger: "We're Not Gonna Sleep Tonight". Az album 125 000 példányban került értékesítésre az Egyesült Királyságban.
A csalódott eladások miatt Emma 2002-ben távozott Virgin-tól. Emma fellépett a Party at the Palace-ben, egy olyan rendezvényen, amelyet 2002. június 3-án a Buckingham Palace Garden-ben tartottak II. Erzsébet arany jubileumának megemlékezéseként. A rendezvényen végzett solo előadása a The Supremes 1964-es "Baby Love" című hírének borítója volt.

Műsorok és felvételek: Az MCM Café koncertjét 2001. október 15-én adták át az MTV France-n.

Better be Careful
High on Love
What Took You so Long?
Invincible

A World Without You
What I Am
Sunshine on a Rainy Day
Take My Breath Away
We're Not Gonna Sleep Tonight

A Girl Like Me
What Took You so Long?
(Reprise)

 

Free Me Tour (2004)
Kapcsolódó AlbumFree Me
Kezdés: 2004. Május 10.
Vége: 2004. Szeptember 4.
Koncertek: 8

Emma Bunton brit énekes második koncerttúrája volt. A turné előmozdította a Free Me albumot. A program május 10-én kezdődött és 2004. szeptember 4-én fejeződött be.

Bunton második albumát, a Free Me-t 2003-ban adták ki a 19 Entertainment / Universal Recordson keresztül. Az albumot nagyrészt Mike Peden és Yak Bondy készítette. Egyéb hozzájárulások az albumhoz Cathy Dennis, Henry Binns és a Puerto Rico-i énekes Luis Fonsi jóvoltából. Több mint tizenkét hétig töltötte az Egyesült Királyság albumainak listáját, elérve a hetedik számot, és több mint 141 712 példányban eladva, aranydíjat nyert. Az albumot a kritikusok széles körben elismerték, mintl "a legjobb Spice Girls szóló lemeze", mivel a Motown és az 1960-as évek hangjai fülbemászó és szórakoztató módon használják.  A vezető kislemez, a "Free Me" jól eladott az Egyesült Királyságban, és az Egyesült Királyság Singles Chartjának ötödik helyezettje volt. A "Talán" második kislemezeként 2003 őszén jelent meg, és kiterjedt légitársaságokkal szerepelt az Egyesült Királyságban, a hatodik helyen, egy pozícióval alacsonyabb, mint elődjén. 2004 tavaszán megjelent az album és harmadik kislemeze, a "I'll There There". A kislemez, akárcsak két elődje, jól teljesített a listákon, és a csúcspontja a hetedik volt. Az év végén megjelent a negyedik kislemez, a "Crickets Sing for Anamaria". Annak ellenére, hogy nehezebb és ritkább hangzást kapott, a Free Me hatása máris elhasználódott, és a dal csak az Egyesült Királyság Singles Chart 15. számában szerepelt, összesen 25 000 példányban, és a Bunton legkevésbé eladott kislemezévé vált. Az Egyesült Államokban mind a "Free Me", mind a "Maybe" táncklub törzsvásárlói voltak, és elérték a negyedik és a hatodik helyet az USA Billboard Hot Dance Club Play játékán.

Maybe
Crickets Sing for Anamaria
Take My Breath Away

Free Me
Tomorrow
Breathing
I'll be There
What Took You so Long
What I Am

Maybe (Reprise)

Emma Bunton's Christmas Party - Live at the Royal Albert Hall (2019)
Dátum: 2019. December 6.
Koncertek: 1

2019. december 6-án Bunton több mint egy évtized után előadta első egyéni showját a londoni Royal Albert Hallban. A koncert egy speciális, egyedülálló karácsonyi előadás volt, amelyen Bunton jól ismert karácsonyi dalokat, valamint duetteket mutatott be a színpadon Will Younccal, Matt Goss-tal és vőlegényével, Jade Jones-szal. Szóló, illetve Spice Girls dalokat énekelt.

Intro/Maybe
Rockin' Around the Christmas Tree
Jingle Bell Rock
Baby, It's Cold Outside (feat Jade Jones)
Here Comes the Sun
I Only Want To Be With You ( feat with Will Young)
Winter Wonderland
Santa Baby
Take My Breath Away
Free Me
Don't Call Me Baby
Baby Please Don't Stop
Too Many Teardrops
You're All I Need To Get By (feat Jade Jones)
Santa Claus Is Coming To Town
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!
Spice Up Your Life (Snippet)
Say You'll Be There (Cabaret Version)
Viva Forever
Mama
2 Become 1
What Took You So Long?
Have Yourself A Merry Little Christmas
It's The Most Wonderful Time Of The Year (feat Matt Goss)
Coming Home For Christmas
Rockin' Robin
I Wish It Could Be Christmas Everyday