Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WHAT I AM A dalt a Tin Tin Out angol elektronikus zenei duó és Emma Bunton angol énekesnő dolgozta fel. 1999. november 1-én jelent meg Tin Tin Out második stúdióalbumának, az Eleven to Fly (1999) második kislemezeként. Bunton debütáló szólóalbumán, A Girl Like Me (2001) is megjelent.
A Tin Tin Out és Bunton verziója debütált és a brit Singles-listán a második helyen végzett, 29 hellyel magasabb, mint az eredeti verzió 10 évvel ezelőtt, amelyet a Bunton Spice Girls-tagjának, Geri Halliwellnek a "Lift Me Up" tart az első helyről. A kiadás első hetében 106 300 példányt adott el, az Egyesült Királyságban pedig több mint 224 000 példányt adott el. A "What I Am" volt az Egyesült Királyság 88. legjobban eladott kislemeze 1999-ben.

Számlista és Formátum:

  • UK Maxi CD

01: What I Am (Radio Edit)
02:
What I Am (Gangstarr Remix)
03: Weird (Save Yourself) - Tin Tin Out szám

WHAT TOOK YOU SO LONG Az angol énekes, Emma Bunton dala debütáló szóló stúdióalbumáról, A Girl Like Me (2001). 2001. április 2-án jelent meg az album vezető kislemezeként. A dalt Bunton, Richard Stannard, Julian Gallagher, Martin Harrington, John Themis és Dave Morgan írták.
"What Took You so Long?" 2001. április 8-án az Egyesült Királyság Singles-listáján az első helyen debütált, az első héten 76 000 példányt adtak el, és második hétig ott maradtak, ezzel az énekes első és egyetlen első számú kislemeze az Egyesült Királyságban. A kislemez Új-Zélandon és Skóciában is a toplista élén áll, miközben több országban, így Ausztráliában, Írországban és Romániában is eljutott a legjobb 10 közé.
A kislemez klipjét Greg Masuak rendezte, és 2001. február 10-én és 11-én forgatták a kaliforniai Mojave-sivatagban. Az egyik B oldal, a "(Hey You) Free Up Your Mind", korábban a Pokémon: Az első film 1999-es filmzenéjén szerepelt.

Számlista és Formátum:

  • UK Maxi CD

01: What Took You so Long
02: (Hey You) Free Up Your Mind
03: Merry Go Round

TAKE MY BREATH AWAY Az angol énekesnő, Emma Bunton második kislemeze, a debütáló albumáról, A Girl Like Me-ró. 2001. augusztus 27-én jelent meg. A dalt Bunton, Steve Mac és Wayne Hector írta. A kislemez debütált és az ötödik helyen az Egyesült Királyság Singles Chart-on. A kísérő zenei videót Greg Masuak rendezte, Olaszországban, Szardíniában.

Számlista és Formátum:

  • UK Maxi CD

01: Take My Breath Away (Single Mix)
02:
Close Encounter
03: Take My Breath Away (Tin Tin Out Mix)

WE'RE NOT GONNA SLEEP TONIGHT Az angol énekesnő, Emma Bunton negyedik,és egyben az utolsó kislemeze, a debütáló albumáról, A Girl Like Me-ról. 2001. december 10-én jelent meg. A dalt Bunton, Rhett Lawrence írta. A kislemez debütált és a huszadik helyen az Egyesült Királyság Singles Chart-on. Ez volt az első olyan dala, ami nem került be a Top10-be. A dal zenei videóját Phil Griffin rendezte.

Számlista és Formátum:

  • UK Maxi CD

01: We're Not Gonna Sleep Tonight (Radio Mix)
02:
We're Not Gonna Sleep Tonight (3AM Mix)
03:
Let Your Baby Show You How to Move

Promóciós & Tervezett Kislemezek

Sunshine on a Rainy Day - Promóciós kislemezként jelent meg 2001-ben.

A Girl Like Me - Ez lett volna az ötödik kislemez az albumról de az elöző kislemez bukása miatt törölni kellett. A kislemez 2002. február/március táján jelent volna meg. Valójában Emma szerződést bontót a Virgin Records-sal. De még a rádiók is játszották a dalt és még élőben is elénekelte párszor.

A World Without You - Ez lett volna a hatodik kislemez az albumról még promo-t is elindítottak de az album már nem volt olyan sikeres mint kezdetben. Sok rajongónak ez volt a kedvenc dala az albumról.